Celebrity News

Sve se srušilo kad je Nebojša otišao... Evo kakav odnos Milica Glogovac danas ima sa roditeljima svog pokojnog muža

Supruga Nebojše Glogovca čuva sećanje na slavnog glumca

Sve se srušilo kad je Nebojša otišao... Evo kakav odnos Milica Glogovac danas ima sa roditeljima svog pokojnog muža

Petar Đorđević

Prošlo je više od četiri godine otkako je glumac Nebojša Glogovac preminuo usled teške bolesti, a njegova udovica Milica Glogovac od tada nastoji da njihovoj ćerki Sunčici omogući što normalnije odrastanje ali i da sama prebrodi takav gubitak. U avgustu će biti održani Dani Nebojše Glogovca u njegovom rodnom Trebinju ali sećanje na njega zapravo nikada ne prestaje. Supruga Nebojše Glogovca dala je pre nekoliko meseci intervju za "Story" u kojem se iskreno osvrnula na period iza nje i novu svakodnevicu koju mora da živi bez njega.

 

 

- Neke boli, ali i neke ljubavi, nose se dok god ste živi - rekla je supruga Nebojše Glogovca i priznala da joj nije bilo lako ali da je naučila da gleda pozitivno.

- Definitivno čovek može da podnese mnogo više nego što misli, ali na tom putu mora da prihvati i da je nekada okej da ne bude okej. Rekla sam sebi da život nije uvek lak i lep, ali da je nekada predivan. Život je vredan, on je dar i zato ne smemo da trošimo ono što je najdragocenije, a to je vreme sa ljudima koje volimo niti da ga traćimo na stvari koje nisu važne - objasnila je supruga Nebojše Glogovca i osvrnula se na odrastanje ćerke.

 

 

- Važno mi je da ćerki odnegujem tu životnu radost, jer je i meni bilo važno da je sačuvam. Zato mi je najveći zadatak da se ona vesela budi i da se raduje svakom novom danu. Sunčica je dete puno ljubavi, pametna je i darovita, stoga mogu biti samo srećna i ponosna zbog toga u kakvo dete raste, a nedavno je napunila pet godina - rekla je Milica koja i dan-danas uz sebe ima podršku Nebojšine porodice.

Pročitajte: Sećanje ne bledi: Ovako su Milica i Nebojša Glogovac izgledali na dan svog venčanja (FOTO)

 

 

- Pre svega podrška mi je moja porodica, roditelji, sestra i brat, ali i Nebojšina porodica. U kontaktu sam sa Nebojšinim sinovima iz prvog braka, svi smo i dalje jedna porodica i svi se mnogo volimo - istakla je supruga Nebojše Glogovca.

Komentari (0)

Loading