Celebrity News

U životu sam uvek bila pozitivna, ali OVO sad...Loše vesti o zdravstvenom stanu Zorane Mihajlović, svi šalju podršku na instagramu (FOTO)

Zdravstveno stanje Zorane Mihajlović uvek e bilo je odlično, a ministarka se nije nadala da će se to promeniti

U životu sam uvek bila pozitivna, ali OVO sad...Loše vesti o zdravstvenom stanu Zorane Mihajlović, svi šalju podršku na instagramu (FOTO)

Taman kada smo pomislili da se pandemija lagano iskorenjuje, te da je svakoga meseca sve manje zareženih, doznalo se da je zdravstveno stanje ni manje ni više već Zorane Mihajlović upravo zbog koronavirusa narušeno.

Pročitajte: Modni okršaj u skupštini: Maja Gojković i Zorana Mihajlović u skoro identičnim kombinacijama, koja je bolja? (FOTO)

 

 

O ovoj tužnoj vesti lično ministarka izvestila je građane i to putem "Instagrama":

- Dragi moji, u životu sam uvek bila pozitivna, ali ova pozitiva mi nije trebala. Čuvajte se - napisala je Mihajlovićeva ispod fotografije na kojoj pozira bez trunke šminke, a mnogi su komentarisali da je dosta bleda i da zbog virusa i najverovatnije svih propratnih nus pojava i efekata ne liči na sebe.

Pročitajte: Saveznik u mršavljenju: Zorana Mihajlović predlaže jednostavan doručak kojim ćete ubrzati metabolizam

 

 

Bilo je i onih koji su odmah ministarski poželeli brz oporavak, ali i onih koji su sa njom razmenili spostveno iskustvo i poslali joj savete za što brže ozdravljenje.

Komentari (0)

Loading