Celebrity News

Zar tatin anđeo da ostane invalid? Vapaj i suze Gorana Bregovića zbog nesreće ćerke Eme

Ćerka Gorana Bregovića poznato je ime u umetničkom svetu

Zar tatin anđeo da ostane invalid? Vapaj i suze Gorana Bregovića zbog nesreće ćerke Eme

Kada je odlučila da se bavi slikarstvom i vajarstvom ćerka Gorana Bregovića, Ema Bregović ni slutila nije koliko je taj posao iscrpan, zahtevan, a na kraju krajeva i opasan. Da u svakom trenu mora da otvori, narodski rečeno, četiri oka shvatila je kada je svojevremeno doživela dramatičnu nezgodu koja je, budući da je bila bez nadzora stručnog lica, mogla da se završi kobno.

Pročitajte: Ema, Una i Lula tatin su najveći ponos: Upoznajte ćerke Gorana Bregovića (foto)

Boško Karanović

 

Naime, ćerka Gorana Bregovića zbog rada na svom novom delu našla se na strugu koji joj je iznenada povukao rukav. Jedan trenutak nepažnje doveo ju je u bezizlaznu situaciju, a samo sreći treba da zahvali što u tom momentu nije ostala bez ruke. Taj, po nju, otrežnjujući, tren opsiala je rečima:

- Dok sam studirala u Školi lepih umetnosti doživela sam vrlo dramatičnu nezgodu, strug mi je povukao rukav. Malo je falilo da izgubim ruku. Danas ne radim sama, okružena sam stručnim ljudima. Puno toga imam još da naučim, a za sada strug gledam izdaleka - rekla je Ema.

Pročitajte: Ćerka Gorana Bregovića: Odrasla sam u mešovitoj porodici, u kući se poštovao svaki praznik

Promo

 

Muzičar i supruga Dženana Suđuka srećni su što je njihova mezimica batalila poslove koji je mogu dovesti u opasnost, istovremeno su presrećni zbog njenog uspeha u inostranstvu.

Komentari (0)

Loading