Celebrity News

U vreme razvoda, OVAKO su izgledali: Nikad viđena fotografija Goce i Šabana Šaulića krije tajnu

Fotografija Goce i Šabana Šaulića sa početka ljubavi krije tajnu

U vreme razvoda, OVAKO su izgledali: Nikad viđena fotografija Goce i Šabana Šaulića krije tajnu

Fotografija Goce i Šabana Šaulića sa početka ljubavi krije veliku tajnu. Naime, iako je njihov brak tokom četiri decenije trajanja, mnogo puta bio na meti ogovaranja, njih dvoje su opstali, a Gordana nije krila da je to u mnogome bila njena zasluga.

Da je međutim, među supružnicima, čiji je odnos obeležilo i troje divne dece, postojala velika ljubav, krije i fotografija sa početka ljubavne priče, kao i album "Kafanska noć", koji je Šaban u potpunosti posvetio Goci.

Fotografija Goce i Šabana Šaulića otkriva kako je njihov odnos izgledao u doba najveće krize

Jedom su se čak i razdvojili, a Gordana je zbog Šabanove ljubavi prema kafani spremila i papire za razvod. Ipak, ona je bez svog supruga izdržala manje od 20 dana, a baš iz vremena pomirenja potiče i fotografija Goce i Šabana Šaulića, koja poslednjih dana kruži mrežama.

- Ja sam mnogo voleo kafanu. Po tri dana sam znao da sa društvom budem tamo bez prestanka. Gordana je to trpela, ali je jednog dana odlučila da se razvede. Došao sam kući pijan i ona mi je dala papir za razvod. Iz besa sam ga potpisao, a zapravo nisam ni znao u tom trenutku šta sam zaista uradio - govorio je Šaban svojevremeno.

Pročitajte: Nova ljubav na pomolu - Ko je misteriozni inspektor koji želi da zaprosi udovicu Šabana Šaulića?

Privatna Arhiva

 

Mladi, zaljubljeni i srećni Goca i Šaban u ljubavnom zanosu u sličnoj atmosferi proveli su još četiri decenije skladnog braka, a udovica kralja narodne muzike ne krije da joj danas ta bliskost neizmerno nedostaje.

- Često sanjam mog pokojnog supruga Šabana, ali to su sada neke intimne stvari koje ne bih volela da delim sa javnošću - rekla je svojevremeo za medije Gordana.

Komentari (0)

Loading