Celebrity News

Poslednji Jelenin pokušaj da spasi brak: Objavljena porodična fotografija koja krije VELIKU TAJNU

Poslednja porodična fotografija Duška Tošića i Jelene Karleuše slama srca

Poslednji Jelenin pokušaj da spasi brak: Objavljena porodična fotografija koja krije VELIKU TAJNU

Poslednja fotografija Duška Tošića i Jelene Karleuše slama srce

Posle dve godine nagađanja, Jelena Karleuša odlučila je da okonča ćutanje i sa javnošću podeli da je njenom braku sa Duškom došao kraj. Iako se posledje dve godine svojski trudila da porodicu zadrži na okupu, došao je kraj.

- Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na  šta sam navikla....pa NAVALITE. Preživela sam sve pa ću i ovo, život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nada našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem-napisala je Karleuša.

Pročitajte: Saša Vidić otkrio da su se Jelena i Duško RAZVELI UZ ŠAMARE, ona se oglasila na Instagramu (FOTO)

Instagram

 

Poslednja porodična fotografija Duška Tošića i Jelene Karleuše krila je tajnu njenog truda da brak spasi od neminovnog kraha. Naime, oni su se poslednji put kao porodica fotografisali sa ćerkama za Uskrs pre tri godine, što je možda i poslednji praznik koji je u porodičnom domu prošao bez trzavica.

Tada su izgledali kao srećna porodica, za koju je Jelena bila spremna sve da da. Nažalost dve i po godine od tada, Duško je odlučio da sebe više ne doživljava kao deo portreta, srećne porodice.

Pročitajte: Deca najteže podnose razvod - Atina i Nika nisu uspele da ujedine roditelje, kamere zabeležile poslednje trenutke porodice u punom sastavu

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading