Moda

Za sve je zaslužan Duško: U dom Jelene Karleuše posle godina čekanja stiže ONA, pevačica sve objavila na Instagramu (VIDEO)

Garderober Jelene Karleuše oduzima dah

Za sve je zaslužan Duško: U dom Jelene Karleuše posle godina čekanja stiže ONA, pevačica sve objavila na Instagramu (VIDEO)

Nije tajna da Jelena Karleuša privodi kraju radove u svojoj novoj kući na Dedinju, u kojoj će sa Duškom i svojim ćerkama uživati u porodičnom životu. Luksuzna vila koju je par kupio od Dragana Stojkovića Piksija za basnoslovnu sumu od 2.5 miliona evra. Ono što je bila njena najveća želja u novom domu, a što joj je Duško rado ispunio je prostorija rezervisana samo za garderober Jelene Karleuše, koji doslovno oduzima dah.

Jelena se naime pohvalila da se renoviranje nove kuće privodi kraju, a svojim pratiteljkama na "Instagramu" pokazala je kako izgleda njeno novo malo carstvo u koje polako prenosi svu svoju skupocenu garderobu. Naime, jednu prostoriju u kući arhitekte su pretvorile u luksuzni "walk in" garderober Jelene Karleuše, koji poseduje čak dva kupatila i saunu, kojom se Diva pohvalila pratiocima.

Pročitajte: Renoviranje je gotovo - Zavirite u dnevnu sobu Jelene Karleuše u novoj vili koju je Duško platio preko 2 miliona evra! (FOTO)

Garderober bele boje predstavlja prostranu sobu u kojoj Jelena ima i svoj make up kutak u kome će uživati, a kako kaže sama soba ima poseban izlaz u dvorište, gde će, kada konačno odabere savršenu odevnu kombinaciju moći da pravi bajkovite fotografije za "Instagram".

Tokom snimanja garderobera, Jelena se pohvalila i pozamašnom kolekcijom naočara za sunce, istakavši da je to samo delić modnog raja koji poseduje, te da će kada proces preseljenja i raspoređivanja odeće u potpunosti bude gotov sve detaljno pokazati damama, koje obožavaju modu.

Komentari (0)

Loading