Celebrity News

Nije sačekala ni da se RAZVOD okonča, a već je pronašla drugog: Sofija Juričan pokazala ZGODNOG DEČKA, kojim je zamenila Radomira (FOTO)

Novi dečko Sofije Juričan više nije tajna

Nije sačekala ni da se RAZVOD okonča, a već je pronašla drugog: Sofija Juričan pokazala ZGODNOG DEČKA, kojim je zamenila Radomira  (FOTO)

Deset godina je Sofija Juričan provela pokraj kolege Radomira Novakovića. Osam je sa njim bila i u braku, nažalost, posle duge borbe da se zajednica sačuva stavila je tačku na taj odnos i krenula dalje. Budući da je vrlo skromna i zatajna, glumica nikada o jednom od najvećih životnih poraza nije želela da priča, tvrdila je da je to isključivo i samo njena stvar ipak kada se ponovo zaljubila to je rado podelila sa pratiocima na "Instagramu" i samim tim čitavom svojom publikom. Novi dečko Sofije Juričan od tog momenta nije tajna za medije, a ima već sigurno dve godine kako glumica uživa u ljubavi s njim.

Pročitajte: ZAUVEK ZBOGOM: Odluka Olge Odanović ostavila porodicu i prijatelje u ŠOKU

 

 

Sudeći po objavama dramske umetnice zaljubljeni par obožava prirodu, često obilazi šume, proplanke, vodopade, te slobodno vreme najviše troši na to, kao i u druženju sa psom šnaucerom Džonijem. Slike svedoče i koliko je novi dečko Sofije Juričan opčinjen glumicom, stoga nas ne bi začudilo kada bismo čuli da je ponovo stala na ludi kamen.

Pročitajte: Potvrda da ih vezuju snažne emocije: Poruka Anici Dobri koja je raznežila sve

 

 

Komentari (0)

Loading