Celebrity News

RASTALI SE Maja Ognjenović i Dača Ikodinović! Odbojkašica otišla od kuće pa poručila OVO (FOTO)

Autor: | 10/07/2022

Brak Maje Ognjenović i Dače Ikodinovića traje punih šest godina

RASTALI SE Maja Ognjenović i Dača Ikodinović! Odbojkašica otišla od kuće pa poručila OVO (FOTO)

Brak Maje Ognjenović i Danila Ikodinovića traje već punih šest godina a njihov odnos čini se da je svakim danom sve jači, zbog čega je mnoge iznenadilo kada se slavna odbojkašica nedavno otisnula na put bez nekadašnjeg vaterpoliste. Odmah su usledila pitanja o tome da li je sve u redu sa njihovim brakom, te gde se nalazi Dača dok Maja šeta lepotama Italije u koju je otputovala pre nekoliko dana.

 

 

Naime, odbojkašica je u Italiju otputovala u dobrom društvu, ali ne suprugovom, a za to je imala dobar razlog. Maja je otišla u prelepu Toskanu zajedno sa najboljom prijateljicom Gordanom Jarić gde su prisustvovale venčanju njihovih zajedničkih prijatelja Ljubice i Vuka. Događaj je navodno trajao čak tri dana a to je ujedno bila lepa prilika da se Maja i prijatelji lepo provedu i stvore nove lepe uspomene u nestvarnom ambijentu. Naravno, brak Maje Ognjenović zbog toga ne bi trebalo da trpi ikakve posledice pa će uskoro biti ponovo zajedno sa Dačom, a do tada uživa u prizoru koji je nazvala bajkovitim.

Pročitajte: Došlo je vreme da i ovo dožive: Danilo Ikodinović podelio srceparajuće vesti na Tviteru, Majin osmeh rasplakao sve (FOTO)

 

 

Brak Maje Ognjenović jedna je od tačaka u njenom životu u kojoj pronalazi najveći oslonac. Dača i ona neretko su isticali koliko im je stabilan odnos važan, pa njeni putovanje ne bi trebalo da iznenađuje pored odonosa kakav su izgradili. Dok Maja uživa u lepotama Toskane, Dača je najverovatnije u Beogradu gde je posvećen sopstvenim obavezama.

Komentari (0)

Loading