Celebrity News

Izdanje Jelene Tomašević o kom se danima priča: Svi se pitaju šta je pevačica PROMENILA na sebi

Stil Jelene Tomašević odiše ženstvenošću, a njena prirodna lepota nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Izdanje Jelene Tomašević o kom se danima priča: Svi se pitaju šta je pevačica PROMENILA na sebi

Elegantni stil Jelene Tomašević koji godinama pažljivo gradi pevačica je dovela do savršenstva, a svaka kombinacija koju ponese izgleda odmereno i damski. 

Ostvarena i sigurna u sebe, ona je dama koja ne prati trendove slepo i nije sklona eksperimentisanju već je verna jednostavnijim odevnim kombinacijama i suptilnom make up looku.  

Instagram printscreen

 

Tirkizni outfit savršenog kroja koji je Jelena Tomašević odabrala osvaja na prvi pogled i imajući u vidu da su šarene, vibrantne i vesele boje apsolutni hit ove sezone, mnogima će poslužiti kao modna inspiracija. Zvono rukavi na haljini dali su dozu romantičnosti i originalnosti. 

Iako prepoznatljiva po odmerenom make up looku koji je njen zaštitni znak, Jelena je ovaj put obožavaoce obradovala potpuno drugaćijim izdanjem.

Pevačica je izabrala izraženiju šminku kojom je lice istakla u prvi plan, a akcenat na očima dao je njenom izgledu potpuno drugačiju dimenziju. Pun pogodak bili su i talasi u kosi koji su godinama u samom vrhu svetskih trendova.

Inovativni stil Jelene Tomašević izazvao je mnoštvo pozitivnih komentara, obožavaoci se pitaju kakvu je to promenu napravila i svi se slažu da joj ovo moćno i odvažno izdanje savršeno pristaje.

Komentari (0)

Loading