Celebrity News

Odnos im se promenio posle Kaćine udaje: Ovako izgleda majka Katarine Grujić, evo šta je specifično u njihovoj povezanosti (FOTO)

Autor: | 16/07/2022

Majka Katarine Grujić mnogima nije ni nalik ćerki

Odnos im se promenio posle Kaćine udaje: Ovako izgleda majka Katarine Grujić, evo šta je specifično u njihovoj povezanosti (FOTO)

Poznato je da već neko vreme pevačica Katarina Grujić ima formiranu porodicu sa suprugom i fudbalerom Markom Gobeljićem s kojim ima i ćerku, ali ona uvek posebno ističe koliko snagu porodice i veliku podršku oseća od strane svojih roditelja. To se moglo primetiti i na njenom nedavnom venčanju o kojem se mnogo pričalo, kada je majka Katarine Grujić bila jedna od najveselijih i najsrećnijih zvanica što je bilo i za očekivati, ali mnogi su se pribojavali i drugačije njene reakcije na to što joj ćerka i zvanično započinje novo poglavlje imajući u vidu koliko su vezane.

Instagram

 

Majka Katarine Grujić danas ima 63 godine a mnogi ne mogu na prvi pogled da uoče sličnosti između nje i poznate naslednice, osim da obe drže do svog izgleda. Kaćina mama je besprekorna plavuša a prošle godine slavili su njen rođendan što je ostalo zabeleženo kao jedan od retkih trenutaka u kojima je javnost mogla da je uopšte vidi, budući da majka Katarine Grujić izbegava pažnju javnosti.

Pročitajte: Samo da mlada nema mira: OGLASIO SE bivši dečko Katarine Grujić dok je trajala njena svadba sa Gobeljom (FOTO)

Instagram

 

Na fotografiji je s njima i Kaćina baka koja je nažalost u februaru preminula a taj gubitak dodatno je povezao pevačicu i njenu mamu.

- Kraljice moja. Nijedna ljubav na ovom svetu nije tako bezuslovna kao majčina, nijedno srce nema u sebi toliko ljubavi kao majčino - poručila je Katarina Grujić svojoj majci na društvenim mrežama.

Komentari (0)

Loading