Celebrity News

Upropašćen najlepši dan u životu: Incident na svadbi Katarine Grujić i Marka Gobeljića

Izbio skandal na svadbi Katarine Grujić i Marka Gobeljića

Upropašćen najlepši dan u životu: Incident na svadbi Katarine Grujić i Marka Gobeljića

Katarina Grujić i Marko Gobeljić zakleli su se danas jedno drugome na večnu ljubav pred Bogom u Hramu Svetog Save. Par dana ranije mladenci, koji su krajem prošle godine dobili ćerku Katju, pozvali su sve medije da prisustvuju njihovom slavlju i isprate za njih važan i možda čak i najlepši događaj u životu. Budući da je pozivnica uredno stigla na adrese urednika novinarske ekipe prvo su Kaću i Gobelju sačekale ispred Hrama, da bi im se kasnije pridružile i u hotelu.

Pročitajte: Gobeljić na ivici suza, poznati svatovi! Venčanica Kaće Grujić KRIJE TAJNU: Pogledajte prve fotografije sa crkvenog venčanja

ATA Images

 

Ništa od onog što je obećano, međutim, nije se dogodilo a oni koji su prisustvovali celokupnom dešavanju tvrde da je izbio skandal na svadbi Katarine Grujić i Marka Gobeljića. Pevačica se, navodno, već izlaskom iz hrama vrlo ružno postavila prema pozvanim fotoreporterima, ne želivši niti na jedno pitanje da im odgovori, čak ni na ono kako se oseća nakon izgovorenih zaveta pred Bogom, sa obrazloženjem da će izjave davati u hotelu.

Pročitajte: PRVE FOTOGRAFIJE Katje Gobeljić: Katarina Grujić Marku donela ćerkicu na teren dok je slavio titulu, na koga vam liči mala princeza? (FOTO)

ATA Images

 

U hotelu u kom je svadbeno venčanje organizovano do tančina, a hala ukrašena isključivo belim cvećem, Kaća ponovo nije želela da komunicira sa medijima, čak je naredila da budu oterani sa ulaznih vrata gde su strpljivo čekali njene zvanice. Ona je, naime, pripadnicima obezbeđenja naredila da situaciju reše, a oni su novinarskim ekipama napomenuli da je to isključivo pevačicina želja. 

Pročitajte: Konačno svadba: Kaća i Gobelja se zavetovali i pred Bogom, pola estrade stiže na slavlje, mlada blista u venčanici od 20.000 evra (foto)

Ata Images

 

Zašto se bivša Zvezda Granda odlučila na ovaj korak ne možemo sa sigurnošću da znamo ali možemo da pretpostavimo da je izbio skandal na svadbi Katarine Grujić i Marka Gobeljića te da je ovo bio jedini način da se to prikrije.

Komentari (1)

Loading
Sasa

20:17 04.06.2022

Retko antipatična osoba od prvog momenta kada sam je video..