Celebrity News

Da li se istorija ponavlja Ognjenu Amidžiću? Ovo je njegova prva supruga i tokom njihovog razvoda dešavala mu se ISTA STVAR (FOTO)

Autor: | 16/07/2022

Prva supruga Ognjena Amidžića deli ovu krucijalnu stvar sa Danijelom Dimitrovskom

Da li se istorija ponavlja Ognjenu Amidžiću? Ovo je njegova prva supruga i tokom njihovog razvoda dešavala mu se ISTA STVAR (FOTO)

Otkako su najavili iznenadni razvod desetogodišnjeg braka, Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska rekli su da se o toj temi više neće oglašavati ali to nije ni potrebno ako pogledamo već priložene detalje iz ljubavne istorije poznatog voditelja koji na mnogo toga mogu da sugerišu. Na primer, prva supruga Ognjena Amidžića verovatno se pronalazi u više stvari koje se ovih dana pišu o razvodu njenog bivšeg muža i poznate manekenke budući da se vrlo slična priča dogodila i kada su se oni rastajali.

HELLO!

 

Naime, prva supruga Ognjena Amidžića na isti način razvela se od voditelja kao što to sada čini Danijela. Milica Marković, nekada Amidžić, udala se za Ognjena 24. juna 2006. godine a onda su se četiri godine kasnije, pravo niotkuda, odlučili na razvod, baš kao što to nekako sada čine voditelj i manekenka. Razlog je takođe bio isti, ako je verovati onome što se danas piše o razlogu novog Amidžićevog razvoda, a to je prestanak ljubavi.

Promo

 

Prva supruga Ognjena Amidžića tada je rekla da se ljubav ugasila ali da će ostati u dobrim odnosima i tako je zbilja i bilo. Ono što će sigurno biti od velikog uticaja na to da Ognjen i sa drugom ženom ostane u dobrim odnosima jeste njihov sin Matija a takođe mu se nakon prvog razvoda sa drugim ponavlja i šok koji je ostao u javnosti budući da nije mnogo toga ukazivalo da se ljubav tako lako može ugasiti.

Pročitajte: DOKAZ O RAZVODU svima promakao: Danijela Dimitrovska gestom odavno objavila KRAJ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beba Dragic (@bebadragic)

Otkako se razvela od Ognjena pre dvanaest godina, Milica Marković povukla se iz javnosti iako je nekada i sama bila lice televizije Pink. Danas se bavi PR uslugama u jednoj beogradskoj marketinškoj agenciji.

 

Komentari (0)

Loading