Celebrity News

"Da li ovo priliči jednoj majci"? Izazovne fotografije Milice Dabović podelile našu javnost (FOTO)

Autor: | 17/07/2022

Osuda Milice Dabović izazvala je reakciju košarkašice

"Da li ovo priliči jednoj majci"? Izazovne fotografije Milice Dabović podelile našu javnost (FOTO)

Umesto da stavi nogu na kočnicu nakon javnih osuda da su joj fotografije sa letovanja previše slobodne i izazovne za nekoga ko toliko potencira da je majka, košarkašica Milica Dabović koja je nedavno prešla četrdesetu rešila je da ostane na papučici za gas i doda ga još jače. Osuda Milice Dabović ima sve više, a Stefanova mama, kako je sebe nazvala na "Instagramu" za to ne mari dok upravo na toj mreži objavljuje nove materijale sa izazovnim pozama u provokativnim kupaćim kostimima.

Instagram

 

Osuda Milice Dabović u jednom delu javnosti odnosi se na to da takve fotografije ne odgovaraju ženi njenih godina, dok drugi ukazuju na to da svako ima pravo da objavljuje šta mu je volja bez obzira na starosne i druge kriterijume. Upravo kritičarima Milica je imala šta da odgovori pa im je poručila da se ne slaže s njihovim konzervativnim stavovima.

Pročitajte: Zbog njega je prošla kroz SUROVO odrastanje i postala borac kakav je danas: Ovo je otac Milice Dabović koji ju je fizički zlostavljao (FOTO)

Instagram

 

- Postavljaću slike kakve ja želim i to ću raditi ponosno, kao majka jednog decaka DA, koji vrlo dobro zna ko sam i odrastaće u tom saznanju. Svačije vreme će proći, pa tako i moje. Ja želim da ugrabim ovo malo života i dišem punim plućima... Ako vam se ne svidja moja zadnjica vi je ne gledajte, ako ne znate nešto lepo da kažete vi ćutite! Svako ima svoje pravo i mišljenje, ne krivim nikoga, ali sa više lepih reči svačiji život može biti mnogo lepši, bolji i jednostavniji - napisala je Milica i dodala:

Instagram

 

- I da, grudi mi nisu dovoljno porasle da bih se pohvalila njima, a da ih stavljam-ugrađujem nije mi padalo na pamet, uvek sam volela da se razlikujem od većine i neka tako ostane! A zadnjica je priča za sebe! Ona je bomba! Ne stidim se svojih godina, ni svoga tela, ni svojih postupaka. To mi je najvažnije - poručila je Milica Dabović.

Komentari (0)

Loading