Celebrity News

Porodična drama Slavice Ćukteraš: Brata dovela u životnu opasnost, ovo zauvek menja njihov odnos (FOTO)

Autor: | 17/07/2022

Brat Slavice Ćukteraš nije dobro poznat javnosti

Porodična drama Slavice Ćukteraš: Brata dovela u životnu opasnost, ovo zauvek menja njihov odnos (FOTO)

Budući da o tom delu života nije često govorila, mnogi i ne znaju da pevačica Slavica Ćukteraš ima rođenog brata. Brat Slavice Ćukteraš ne voli da se ističe u javnosti, ali ona je svojevremeno morala da, gostujući kod Ognjena Amidžića, podeli jednu anegdotu iz perioda njihovog odrastanja.

Naime, kada je brat Slavice Ćukteraš imao bio mali, isto kao i ona, priredila mu je jedan incident zbog kojeg je on završio na ušivanju a sve je moglo da bude i mnogo gore. Danas se pevačica i on toga sećaju kroz smeh, ali tada je u kući vladala prava drama. Slavica je u Ognjenovoj emisiji priznala da je brata pogodila u glavu šrafom za točak od kamiona. Tada je imala samo četiri-pet godina, ali ni danas joj nije svejedno zbog tog incidenta.

Pročitajte: Nakon RAZVODA Slavica Ćukteraš se uselila u OVU LUKSUZNU NEKRETNINU! Jedan detalj iz spavaće sobe će vas oduševiti (FOTO)

- Nosio je veliku dioptriju i mama mu je branila da vozi bicikl. On je seo, ja mu kažem da ne sme, da mu je mama rekla, on vozi, ja na ulici, šraf od točka, i pogodim ga u glavu. Pa završio je na ušivanju. Mogla sam mu naočare pogoditi - ispričala je pevačica. Brat Slavice Ćukteraš ostao joj je do danas velika podrška ali čuva ga od javnosti i o njemu se ne zna mnogo.

Komentari (1)

Loading
Osvaldo Rios

16:11 19.07.2022

Slavica je bila sa mojim najboljim drugom u šemi posle razvoda. Žena nije čista sa glavom, histerična, paranoična, neuračunljiva. Propala kao pevačica, peva po vašarima, birtijama i seoskim bazenima.