Celebrity News

Nakon RAZVODA Slavica Ćukteraš se uselila u OVU LUKSUZNU NEKRETNINU! Jedan detalj iz spavaće sobe će vas oduševiti (FOTO)

Dom Slavice Ćukteraš predivno je uređen kutak u prestonici

Nakon RAZVODA Slavica Ćukteraš se uselila u OVU LUKSUZNU NEKRETNINU! Jedan detalj iz spavaće sobe će vas oduševiti (FOTO)

Pet godina dom Slavice Ćukteraš bio je zagrljaj golmana Vladimira Avramova, stoga gde god da je sa poslom sportista morao da otputuje, pevačica je išla sa njim, prateći ga u stopu. Neko vreme bivši supružnici boraviili su u Italji, nekoliko godina potom kada je Avramov potpisao za FK Tokio, preselili su se u Japan sa ćerkom Viktorijom, a niz putovanja se nastavljao i ređao sve dok estadna umetnica nije odlučila da se razvede i konačno skući u Beogradu.  

Pročitajte: Ljubav toliko jaka da je zbog njega sve napustila: Ovako izgleda bivši muž Slavice Ćukteraš (FOTO)

 

 

Po razvodu Slavica je na skupocenoj prestoničkoj lokaciji kupila prostranu nekretninu, koju je opremila luksuznim nameštajem sivo-ljubičaste boje, dok je zidove okrečila u belo, sa svetlo sivkastim šarama.

Pročitajte: Konačno sve otkrio: OVU poznatu pevačicu je Žika Jakšić OSTAVIO zbog Dajane! (FOTO)

 

 

Dnevni boravak do kojeg se dolazi dugim hodnicima krasi mali beli klavir, koji je Slavičin omiljeni detalj u domu. Povremeno, bez benda, navodno ona se tu raspevava za nastupe, i sve više komplikovanih inostranih kompozicija na njemu zna da zasvira.

Pročitajte: Slavica Ćukteraš: Želim gospodina koji će me gledati sa poštovanjem

 

 

Spavaću sobu doma Slavice Ćukteraš krase veliki prozori i terasna vrata sa kojih se prostire predivan pogled, dok je bračni krevet nekadašnja Zvezda Granda dekorisala jastucima u svom, uveliko prepoznatljivom šarenom stilu.

Pročitajte: Slavica Ćukteraš iznenadila stavom o majčinstvu: Prvo ja, pa tek onda dete!

 

 

Lepo ishoblovan parket popakovan u stilu riblje kosti i ljubičaste tapete sa belim cvetovima detalji su koji krase trpezariju sa belim stolom i stolicama od punog drveta, a od kuhinje je odvajaju staklena klizna vrata.

Pročitajte: Slavica Ćukteraš podelila loše vesti: Nisam dobro, na ispitivanjima sam

 

 

Najviše pažnje pevačica je posvetila opremanju sobice za svoju naslednicu. Iako razvedeni, ona i Avramov su se potrudili da svojoj mezimici sve omoguće i urede joj prostorije po njenoj želji, tako da joj bude udobno i da ima prostora sutradan da dovodi drugare.

 

 

Dom Slavice Ćukteraš mesto je na kom i estradna umetnica voli da gosti svoje prijatelje, posebno koleginicu Milicu Todorović sa kojom je provela dane pod koronavirusom, a pridružila im se tada i Miličina majka.

 

 

Komentari (0)

Loading