Celebrity News

Ceca i Saša Matić oborili rekord u Banja Luci

Autor: | 17/07/2022

Ceca i Saša Matić održali su koncerte za pamćenje

Ceca i Saša Matić oborili rekord u Banja Luci

Dve mužičke zvezde napravili su sinoć atmosferu za pamćenje, a uz sve to oborili rekord posećenosti. Svetlana Ceca Ražnatović i Saša Matić održali su zajednički koncert na “Vikend festivalu” koji se održao u Banja Luci. Više od 12.000 ljudi prisustvovalo je ovom mužičkom spektaklu, čime je oboren rekord od prethodnih godina.

Banja Luka vikend festival

 

Ovo spektakularno koncertno veče otvorio je Saša Matić numerom „Prejako“, a otpevao je i svoje stare hitove poput „Ruzmarin“, „Neke ptice nikad ne lete“. Matić je odao poštu Tomi Zdravkoviću, Predragu Živkoviću Tozovcu i Džeju Ramadanovskok, pevajući njihove pesme. Nakon koncerta Saša je davao izjave medijima, gde je rekao da voli da dolazi u Banja luku i da se raduje večerašnjem nastupu na Kastelu, te da će biti dobar kao i prošli put.

Osvrćući se na to da je upravo objavio novi album pod nazivom "Dva života", uz osmeh je rekao da je veoma uzbuđen zbog uspeha albuma. Reakcija publike je odlična. Mislio sam da ljudima treba malo veze između krvi i nove muzike -  zaključio je Matić koji je dodao da je koncert organizovan u saradnji sa Telekomom Srbije.

Pročitajte: Kako je Ceca reagovala kad je OVO videla? Aleksandra Prijović gestom pokrenula spekulacije, da li je na pomolu novi estradni rat? (FOTO)

Banja Luka vikend festival

 

Odmah nakon Saše na scenu je izašla Ceca i otvorila koncert numerom „Beograd“, a na oduševljenje Banjalučana nastavila je sa pesmama „Šta ti je u venama“, „Nagovori“. Publika je Cecu pozdravila gromoglasnim aplauzom i skandiranjem “Ceco mi te volimo”, a muzička zvezda je poručila:

Banja Luka vikend festival

 

- Radujem se što se družimo večeras, vidim da je Saša napravio odlučnu atmosferu, a nama ostaje da nastavimo u istom ritmu. Verujem da će mnogima ovo biti veče za pamćenje - poručila je Ceca, a nakon toga zapevala hit “Kukavica”. Ceca će večeras nastupiti u najvećoj diskoteci na otvorenom na Balkanu, Top Hill gde će otvoriti letnju sezonu.

Komentari (0)

Loading