Celebrity News

Kako je Ceca reagovala kad je OVO videla? Aleksandra Prijović gestom pokrenula spekulacije, da li je na pomolu novi estradni rat? (FOTO)

Aleksandra Prijović i Ceca Ražnatović - neverovatna sličnost zapalila društvene mreže

Kako je Ceca reagovala kad je OVO videla? Aleksandra Prijović gestom pokrenula spekulacije, da li je na pomolu novi estradni rat? (FOTO)

Pevačica Aleksandra Prijović dostigla je vrtoglavu popularnost, a njene pesme omiljene su posebno među mlađom populacijom. Ovog leta izbacila je novi album, pesme su već postale pravi hitovi, a iz dana u dan Prija svoju publiku obraduje i novim spotovima.

Pročitajte:VIŠE NE BIRAJU NI VREME NI MESTO! Sve pršti - Prvi javni sukob Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića (FOTO)

Spot za pesmu „Marš“ koji se nedavno našao na muzičkim platformama pokrenuo je sijaset komentara i svi su u čudu koliko Aleksandra Prijović i Ceca Ražnatović liče.

Pesma je brzog ritma sa specifičim melosom, dok je spot pravo malo remek delo koje podseća na kadrove iz filmskih remek dela. Radnja spota odigrava se u kafanskom dimu i dok Aleksandra glumi pevačicu na svadbenom veselju.

Proćitajte: Vreme je da kažem šta imam o tim ženama, DOSTA SAM ĆUTAO - Prijin Bivši dečko otkriva šokantne detalje odnosa sa pevačicom i NJENOM MAJKOM

printscreen

 

Dok zavodljivo igra između kafanskih stolova, odevena u crvenu šljokičastu haljinu sa dubokim dekolteom i otkrivenim stomakom mnoge je podsetila na Cecu Ražnatović i njenu ulogu Koštane u filmu „Nečista krv“.

Pročitajte: Drugi raskošni rođendan malog Željka Ražnatovića -Tetka Anastasija blista u belom, pogledajte kako je dekorisana Cecina vila (FOTO)

printscreen

 

Pozitivni komenari samo se nižu i pesma će nesumnjivo postati mega hit, a kako Prija reaguje na poređenja i navode da je upravo ona naslednica folk zvezde, otkrila je jednom prilikom za Pink.rs:

- Svako bi voleo da ima neki svoj  pečat, uvek mi prija kada me porede sa njom. Volim je i poštujem, naravno da bih volela!

Pročitajte: Tajna otkrivena - Nikad objavljena privatna fotografija OTKRIVA kako se Arkan ZAISTA OPHODIO prema CECI

printscreen

 

Da li će se Ceci ova sličnost dopasti i kakve će njene reakcije na Prijin uspeh biti, ostaje da vidimo. 

Komentari (0)

Loading