Celebrity News

Zbog ovog gesta roditelja Viktorija lije suze: Aca Lukas i Sonja nisu mogli da se suzdrže! Ćerki priredili OVO(FOTO)

Ćerka Ace Lukasa i Sonje Vuksanović nije mogla da zadrži suze pred gestom svojih roditelja

Zbog ovog gesta roditelja Viktorija lije suze: Aca Lukas i Sonja nisu mogli da se suzdrže! Ćerki priredili OVO(FOTO)

Desetogodišnja Viktorja, ćerka Ace Lukasa i Sonje Vuksanović mamina je i tatina mezimica, a iznenađenje koje su joj roditelji priredili izazvalo je kod nje naboj emocija i suze radosnice.

Naime, mala Viktorija zaljubljenik je u jahanje i konje i često obilazi hipodrom, te su je roditelji obradovali nesvakidašnjim poklonom, konjem i ostvarili joj san gotovo svakog deteta.

Pročitajte:A pričali su da je Lukasova kopija! Mala Viktorija je PORASLA i njena lepota će vas OSTAVITI BEZ TEKSTA (FOTO)

Instagram printscreen

 

Da ćerka Ace Lukasa i Sonje Vuksanović nije ni slutila kakvo iznenađenje joj se sprema govore video snimci i slike koje je na svoj Instagram nalog postavila Sonja.

Sa povezom na očima Viktorija je došla do boksa u kom se nalazio, sada već njen, novi ljubimac koji je oko vrata imao ogromnu roze mašnu. Viktorija je bila vidno uzbuđena i srećna, pa se čak i rasplakala.

Pročitajte:Najstarija ćerka Ace Lukasa ne skriva se od kamere - evo čime se bavi

Instagram printscreen

 

Aci Lukasu Viktorija je četvrto dete i pevač nikada nije krio da je baš na nju najslabiji, a mnogi komentarišu i da je njegova kopija:

- Kako Viktorija raste, sve više se primećuje njen karakter. Mnogo mi se sviđa što je odgovorna, to je nasledila i od mene i od majke, pošto smo oboje perfekcionisti. Sama navija alarm za školu, nema potrebe niko da je budi niti da je podseća na obaveze koje ima. Ide na jahanje i veoma je uspešna u tome. Jako je disciplinovano dete - pohvalio jse Lukas jednom prilikom.

Pročitajte: ŽIVI SKROMNO I NE NIŽE SKANDALE - Ovo je ćerka Ace Lukasa koja se nikada ne pojavljuje u javnosti (FOTO)

Instagram printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading