Celebrity News

Najstarija ćerka Ace Lukasa ne skriva se od kamere - evo čime se bavi

Autor: | 25/02/2021

Ćerka Ace Lukasa je veoma uspešna u svom poslu, ipak ne voli da se eksponira u javnosti iako joj profesija ne dozvoljava da od nje "daleko pobegne".

Najstarija ćerka Ace Lukasa ne skriva se od kamere - evo čime se bavi

Ćerka Ace LukasaMiljana Vuksanović (29), ne živi luksuzan život kao što to čine njeni vršnjaci čiji su roditelji javne ličnosti. "Svoj hleb" Miljana zarađuje posvećenim radom i neverovatnim talentom, kao šminker na Grand televiziji i Novoj S. 

Pročitajte: Aca Lukas tvrdi da nije švaler: Sonju volim i dalje!

Iako bi otac mogao da joj priušti sve što poželi, Miljana živi kao sav normalan svet, radi na televiziji kao profesionalni šminker,  a zanimljivo je da neretko šminka upravo svog oca Acu Lukasa.

Na njenom "Instagram" profilu možemo videti sijaset javnih ličnosti koje je upravo ona šminkala, a talenat da "make up-om" iz njih izvuče samo najbolje, Miljanu svrstava u red najboljih.

Nataša Pavlović, Nataša Miljković, Nevena Madžerević, Miona Marković samo su neke od prelepih žena sa kojima je blisko sarađivala.

Iako je veliki profesionalac ona je i brižna majka. Naime, Miljana se krajem 2018. godine i Aci Lukasu podarila unuče.

Pročitajte: Aca Lukas za "Story": Mnogo sam grešio, ali se ne kajem

 

Svojoj ćerki, Aca je velika podrška i trudi se da za nju i njenu porodicu uvek bude tu, a kao deda, nesumnjivo je sjajan.

Instagram screenshot

 

Komentari (0)

Loading