Celebrity News

Danijeli zabadaju nož u srce i preko tek rođene bebe: Finalni udarac Petra Graše bivšoj supruzi

Oglasila se Danijela Martinović nakon što je Grašo dobio ćerku

Danijeli zabadaju nož u srce i preko tek rođene bebe: Finalni udarac Petra Graše bivšoj supruzi

Patar Grašo i Hana Huljić juče su dočekali svoju prvu ćerku, Albu. Čestitke su stigle i od venčanog kuma, Tomaža Kavčića, koji je inače godinama dobar prijatelj ne samo Petru, već i njegovoj bivšoj izabranici Danijeli. I dok su neki čestitali bračnom paru Grašo, drugi su čekali Danijelinu reakciju.

Ubrzo zatim, samo par sati od vesti o Albinom rođenju, oglasila se Danijela Martinović. Na svojim mrežama podelila je fotografiju u beloj haljini kojom je promovisala svoju novu pesmu "Fortunata". Nasmejana, Danijela je time pokazala da se okrenula karijeri i da je ljubav sa Petrom i neostvarene snove ostavila u prošlosti.

Pročitajte: Ja sam ti ŽENA! Drama u Zagrebu zbog SUSRETA Petra Graša i Danijele Martinović (FOTO)

Instagram

 

Sa druge strane, u medijima je isplivao podatak koji je mnoge iznenadio. Svojevremeno se za "In Magazin" o roditeljstvu oglasila Danijela Martinović otkrivši da ona i Petar planiraju ime za svoje dete.

- Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovati. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovom pokojnom dedi, a za curicu imamo dva imena, Alba ili Luce - rekla je rada ona, a onda se ćerka Petra Graša rodila dva dana nakon njenog 51. rođendana i dobila baš ime Alba.

Kako je ovo podnela Danijela ipak je odlučila da zadrži za sebe, dok se u domu Petra i Hane rođenjen ćerkice neprekidno slavi u društvu porodice i prijatelja.

Komentari (0)

Loading