Celebrity News

Ja sam ti ŽENA! Drama u Zagrebu zbog SUSRETA Petra Graša i Danijele Martinović (FOTO)

Susret Petra Graša i Danijele Martinović ponovo osujećen

Ja sam ti ŽENA! Drama u Zagrebu zbog SUSRETA Petra Graša i Danijele Martinović (FOTO)

Susret Petra Graša i Danijele Martinović, koji su svoju preko dve decenije dugu romansu okončali pre oko godinu dana, od tada se nije desio. Ipak, dve velike hrvatske zvezde mogle su se juče sresti na proslavi 20. rođendana hrvatskog izdanja magazina Story.

Naime, Petar Grašo trebalo je na pomenutoj proslavi da primi nagradu za pevača godine, te je njegov dolazak bio i najavljen. Na istu proslavu pozvana je i Danijela Martinović. Ipak, susret nekadašnjih ljubavnika osujećen je.

Petar Grašo juče je tokom dana proveo vreme sa svojom suprugom Hanom Huljić i članovima njene porodice.Huljići i Grašo bili su gosti na jednom događaju u Hrvatskoj, a te večeri suprug trudne Hane Huljić imao je zakazan još jedan događaj, na kome se ipak nije pojavio.

Pročitajte: RASTALI SE Petar Grašo i Hana Huljić, trudna supruga se oglasila na Instagramu (FOTO)

Stipe Ninčević

 

I dok je Danijela Martinović blistala u žutoj toaleti i zapalila scenu na pomenutoj proslavi, stolica Petra Graša ostala je prazna, a nagrada neuručena. Da li je Hana želela da muža zadrži pored sebe, uplašena od susreta bivših ljubavnika, ili su po sredi bili neki drugi razlozi, Petar javnosti još nije otkrio.

 

 

Komentari (0)

Loading