Celebrity News

RAZVEO SE OD NAŠE MAJKE u ovim godinama, KRAJ: Otkriveno kako Bajagini sin i ćerka gledaju na oca nakon što se PORODICA RASPALA

Deca Momčila Bajagića Bajage sa ocem i majkom nakon razvoda imaju ovakav odnos...

RAZVEO SE OD NAŠE MAJKE u ovim godinama, KRAJ: Otkriveno kako Bajagini sin i ćerka gledaju na oca nakon što se PORODICA RASPALA

Vest da su se Momčilo Bajagić Bajaga i njegova supruga Emilija razveli posle skoro 35 godina braka u medijima je odjeknula poput bombe. Jedo su deca Momčila Bajagića Bajage, Anđela i Marko znali da je do raspada ovog nekada skladnog odnosa došlo još pre tri godine, kada su supružnici odlučili da više ne žive zajedno.

Tri godine je prošlo od kada je na ovaj odnos stavljena tačka, a tek prošle godine Emilija i Bajaga su se zvanično razveli podelivši svu imovinu na pola.

Pročitajte: Bajagin sin je OČEVA KOPIJA, ali samo likom! Evo kako izgleda i čime se daleko od javnosti bavi Marko Bajagić (FOTO)

Ata Images

 

Kako su deca Momčila Bajagića Bajage već odrasla razumeli su da je ova odluka najbolja za njihove roditelje, a sa oboma su ostali u dobrim odnosima.

- On ne voli da se njegovo ime provlači po novinama u drugom kontekstu osim kad je muzika u pitanju. O razvodu, znam pouzdano, ni svojim prijateljima nije pričao detalje. Nekolicina njih zna za to, ali ga ništa ne pitaju. Bajaga održava redovan kontakt s decom, postao je deda jer je njegov sin dobio dete, po tom pitanju sve funkcioniše u najboljem redu. Koliko znam, i njegova bivša žena takođe sa decom ima redovan kontakt i viđaju se, ali ne znam u kakvom je odnosu sa Bajagom nakon razvoda - kaže izvor za Kurir.

Komentari (0)

Loading