Celebrity News

Bajagin razvod usledio kao grom iz vedra neba: Posle svih teških borbi, supruga Emilija rekla mu je kraj, a evo kako su se voleli

Razvod Momčila Bajagića Bajage šokirao javnost

Bajagin razvod usledio kao grom iz vedra neba: Posle svih teških borbi, supruga Emilija rekla mu je kraj, a evo kako su se voleli

Posle svega što su zajedno proživeli i preživeli muzičar Momčilo Bajagić Bajaga i njegova supruga Emilija, majka njegovo dvoje dece Marka i Anđele, rekli su kraj tri po decenije dugom odnosu. Razvod Momčila Bajagića Bajage šokirao je javnost, a činjenica da se dogodio u strogoj tajnosti, nije mogla da spreči da informacija kad tad dospe u medije. Navodno Bajaga i Emilija nisu želeli da se novinari upliću u njihov sporazumni razlaz, kao što im nije bilo pravo ni kada su ih u stopu pratili tokom zabavljanja, pa i braka. Živeli su dosta povučeno, a oni koji ih poznaju prisećaju se koliko su se voleli.

Pročitajte: Bajagin sin je OČEVA KOPIJA, ali samo likom! Evo kako izgleda i čime se daleko od javnosti bavi Marko Bajagić (FOTO)

Ata Images

 

Da su bili jedna duša, a dva tela svedoči to što je Emilija kraj Momčila ostala čak i u momentima u kom bi se svaka druga žena povukla. Naime, njegovi brojni problemi pretili su još tada da ugrozne njihov brak, ipak na njenu inicijativu to se nije dogodilo. Iz svega su izašlli jači, bolji i sa mnogo više ljubavi i razumevanja jedno prema drugom, a naslednike i porodicu naspram karijera stavili su u prvi plan. Taman kad se pomislilo da su teški dani odavno iza njih kao grom iz vedra nema pojavila se informacija da se desio razvod Momčila Bajagića Bajage. Šta je presudilo ovom 33 godine dugom odnosu ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo, ali ono što znamo jeste da je još jedna velika ljubav nestala. 

Pročitajte: Neobična ljubavna priča duga tri decenije: Kako su se upoznali Bajaga i njegova supruga Ema?

Nebojša Babić

 

Poznato je da je Bajaga sve pesme posvetio Emiliji, da joj je budući da je uvek na svim koncertima sedela u prvom redu pevao, da joj je bio i dalje je zahvalan na skladnoj porodici, fino vaspitanoj deci i podršci i razumevanju, što je muzičarima itekako potrebno da bi dobro obavljali svoj posao.

Pročitajte: Bajaga postao deda, stigla devojčica prelepog imena: Imam lepu unuku, sad mi je sve opuštenije u životu

Ata Images

 

Njihova ljubavna bajka stalno se prepričava, a oni koji to čine i dalje su u šoku zbog njihove odluke o razlazu. 

Komentari (0)

Loading