Celebrity News

Svi šalju podršku: Jovana Jeremić u bolnici, oglasila se fotografijom

Zdravstveno stanje Jovane Jeremić ugroženo, voditeljka se oglasila iz bolnice

Svi šalju podršku: Jovana Jeremić u bolnici, oglasila se fotografijom

Zdravstveno stanje Jovane Jeremić zabrinulo je njene pratioce, kada se oglasila iz bolnice. Naime, ona je otkrila da je otišla na kontrolu glasnih žica i da je sve u redu, ali da je veoma važno da o sebi vodimo računa.

- Bila sam samo na kontorli, rekao mi je doktor da je sve u redu i da imam posebne glasne žice, ne znam kako on to vidi. Jedna je samo na donjem delu malo zadebljana i radiću ultrazvuk štitne žlezde, čisto radi reda. Rekao je da je sve u redu, hvala bogu i da imam posebnu boju glasa koju ljudi vole - istakla je voditeljka za "Informer".

Pročitajte: Dva puta ćete pogledati fotografiju - Jovana Jeremić pokazala TRUDNIČKI stomačić! Čestitke se nižu sa svih strana (FOTO)

Zdravstveno stanje Jovane Jeremić zabrinulo je mnoge, a ona se fotografijom sa medicinskim osobljem oglasila iz bolnice. Otkrila je da je sve u redu i da samo na vreme vodi računa o svom zdravlju. Sa druge strane odala je veliko priznanje medicinskim radnicima.

- Od filtera samo harizma! Oni rade kad mi spavamo. Jedini koji više bde od mene u svom poslu! Poseta ZTP-u. Volim lekare. Moji najbolji prijatelji jesu lekari. Privatno volim da se družim sa lekarima. Oni vole mene, a i ja njih. Velika podrška svim lekarima Srbije. Hvala što me čuvate! U svakom smislu! Glasne žice su odlično! Kaže lekar da su posebne sa jedinstvenom emotivnom bojom glasa koju Srbija voli.

Komentari (0)

Loading