Celebrity News

Španska serija: Rada Manojlović otela dečka Katarini Rebrači! Poznat je i bogat (FOTO)

Katarina Rebrača i Rada Manojlović - sukob oko najveće ljubavi

Španska serija: Rada Manojlović otela dečka Katarini Rebrači! Poznat je i bogat (FOTO)

Katarina Rebrača i Rada Manojlović - sukob oko najveće ljubavi

Posle 12 godina mukotrpne borbe,Katarina Rebrača oslobođena je svih optužbi za proneveru. Ona je 2010. uhapšena pod optužbom da je zloupotrebom Fonda za prevenciju raka dojke protivpravno prisvojila više od 22 miliona dinara koje su uplaćivali građani i donatori.

U to vreme Kararina Rebrača bila je u strastvenoj vezi sa košarkaškim trenerom Momirom Gajićem, a on je na njihov odnos tačku stavio 2012. godine. U trenucima kada joj je podrška bila najpotrebnija Gajić joj je okrenuo leđa, i dok su neki pričali da ju je napustio jer više nije mogao da se nosi sa pritiskom javnosti, drugi su tvrdili da je za krah ljubavi kriva Rada Manojlović.

Pročitajte: Važio je za najboljeg frajera na javnoj sceni! Evo gde je danas i KOLIKO PRELEPU PORODICU ima Radin bivši Momir Gajić (FOTO)

Privatna arhiva

 

Katarina Rebrača i Rada Manojlović tada su se nalazile na naslovnim stranama svih medija, a sada već i dokazano nevina Katarina osim medijskog linča čitala je i o ljubavi koju njen dragi ima sa pevačicom.

Bilo kako bilo, deceniju kasnije ova telenovela pala je u zaborav, Momir se oženio Nevenom Gajić sa kojom ima dvoje dece, Katarina je konačno dočekala pravdu i slobodno i uzdignute glave nastavlja svoj život, dok se o emotivnom životu Rade Manojlović i danas priča i turbulencija još jedino tu nije sasvim utihnula.

Arhiva Hello!

 

 

Komentari (0)

Loading