Celebrity News

Pa svi vas vidimo! Sara Jo sa dečkom na terasi hotela UHVAĆENA NAGA u zanosu strasti (FOTO)

Sara Jovanović i Žiga Sotlar ne skrivaju emocije

Pa svi vas vidimo! Sara Jo sa dečkom na terasi hotela UHVAĆENA NAGA u zanosu strasti (FOTO)

Osam meseci je prošlo od prve fotografije na kojoj Sara Jovanović i Žiga Sotlar poziraju zajedno. Zaljubljeni par od prvog dana ne krije svoju vezu, niti činjenicu da je održava na daljinu. Zgodni Slovenac, budući da je koreograf za sada u stopu prati pevačicu na nastupima što im omogućava da romansu održavaju stabilnom. Na javnim događajima, gde je potrebno prošetati crvenim tepihom i pozirati fotoreporterima upravo on joj pravi društvo, a nije tajna da su pevačica i koreograf nedavno zajedno otputovali i u Split, odakle se često u vidu atraktivnih slika javljaju pratiocima na "Instagramu".

Pročitajte: "Još uvek nekako uspevamo": Sara Jo iskreno o stanju njene veze sa slovenačkim izabaranikom, ovo nismo očekivali (VIDEO)

 

 

Jedna fotografija iz edicije "Sara Jovanović i Žiga Sotlar u Splitu" zapalila je mreže, a sve zbog toga što na njoj pop zvezda i njen izabranik razmenjuju nežnosti. Uhvaćen momenat strasti na terasi privukao je pažnju mnogih koji su komentarisali da se iz aviona vidi da su Sara i Žiga jedno u drugo zaljubljeni do ušiju, ali i da im nije mnogo stalo do toga koje će reakcije njihov potez izazvati, a izazvao je buru.

Pročitajte: Drugarice, prokletnice: Zbog ovog poznatog sportiste Sara i Nevena godinama ne razgovaraju (foto)

Aleksandar Čavić

 

 

 

Komentari (0)

Loading