Celebrity News

Zašto sad ovo? Pavle Mensur pokazao novu devojku pa OVAKO UVREDIO bivšu Kseniju

Pavle Mensur o Kseniji Knežević i njihovoj dvomesečnoj romansi prvi put za Story

Zašto sad ovo? Pavle Mensur pokazao novu devojku pa OVAKO UVREDIO bivšu Kseniju

Vest da je Pavle Mensur ponovo zauzet rastužila je brojne pripadnice lepšeg pola. Naime, glumac koji je već nekoliko meseci u srećnoj vezi, konačno je i javnosti predstavio svoju izabranicu Nastasiju Stošić. Ipak, osim što je premijerno pokazao devojku, Pavle Mensur o Kseniji Knežević, svojoj poslednjoj izabranici pre Nastasije, premijerno je progovorio za Story.

Pročitajte: Ostala je slomljenog srca - Posle par meseci zajedničkog života, Pavle Mensur stavio je tačku na romansu sa OVOM koleginicom (FOTO)

Boško Karanović

 

Naime, baš je naš magazin saznao za tajnu romansu koja se kuva između Pavla i Ksenije, a kako su tada ćutali o svojoj vezi, a zatim ubrzo istu i okončali, za zočne detalje tada smo ostali uskraćeni. U međuvremenu, Pavle Mensur o Kseniji Knežević rekao je sledeće:

- Ono o čemu su ranije pisali zapravo nisu ni bile moje veze, mediji su ih takvim pravili. Nije to bilo ni blizu veze, više su u pitanju bili neki usputni odnosi za koje nisam ni želeo da procure u štampu, pa ne bih ni da im sada pridajem na značaju. Mnogo je poštenije ovako, kada imam čime da se pohvalim - rekao je Pavle istakavši da je veza sa Nastasijom jedina vredna spomena.

Komentari (0)

Loading