Celebrity News

Kancer jajnika je njena realnost... Tužne vesti o Radi Manojlović, otac i sestra uplakani

Zdravlje Rade Manojlović narušeno

Kancer jajnika je njena realnost... Tužne vesti o Radi Manojlović, otac i sestra uplakani

Zdravlje Rade Manojlović ozbiljno je zabrinulo i pevačicu i sve članove porodice. Iako su je mnogi kritikovali što se tokom pandemije korona virusa borila protiv vakcine, Rada samo nije želela da ugrozi svoj imunitet, s obzirom da ima genetsku predispoziciju za najtežu bolest.

- Rada je sa punim pravom naplašena. Majka je imala kancer jajnika, borila se, ali na žalost, nije uspela da dobije bitku i 2004. je preminula. Rada je kao mlada išla po bolnicama, pričala sa lekarima, i svi su joj rekli da mora ozbiljno da se čuva i redovno ide na kontrole. I sestra Marija isto, jer ako je mama imala kancer obe su podložne toj bolesti i celog života moraju da vode računa - kaže izvor za "Svet" i dodaje:

Pročitajte: Rada Manojlović odbrusila Milanu - GOTOVO JE! Svi detalji burnog raskida, evo KO je stao između njih

 

 

- Njih dve su svašta preživele, pa ne čudi što se Rada plaši i ne veruje svemu što neki lekari i svetski moćnici pričaju, ali ljudi joj se smeju.

Zdravlje Rade Manojlović genetski je ugroženo i mlada pevačica strahuje od najgore bolesti, ali je trenutno stanje stabilno i ona se trudi da u svom životu uživa na najbolji mogući način.

 

Komentari (1)

Loading
Stanka

13:57 29.07.2022

Rado neka te bog cuva,ali molim te obrati se lekarima na vreme se kontrolisi.srecna da si.