Celebrity News

Prva fotografija doma Milice Milše i Žarka Jokanovića otkako su se uselili u PENTHAUS otkriva mnogo toga (FOTO)

Autor: | 24/07/2022

Novi dom Milice Milše i Žarka Jokanovića već je useljen

Prva fotografija doma Milice Milše i Žarka Jokanovića otkako su se uselili u PENTHAUS otkriva mnogo toga (FOTO)

Već mesec i nešto dana naširoko se piše o tome kako je novi dom Milice Milše i njenog supruga Žarka Jokanovića pravi penthaus iz snova, ali tek nedavno su u njemu zapravo počeli da žive pa prvi detalji i prizori iz novog luksuznog stana na ekskluzivnoj lokaciji u Beogradu počinju da stižu. Stan zbilja jeste penthaus a kupljen je kao rezultat napornog rada koji su u poslednjih nekoliko godina Milica i Žarko uložili u seriju "Igra sudbine". Prva fotografija njihovog novog gnezda otkako su se u njega preselili stiže sa balkona, pa je glumica podelila sa javnošću kako izgleda pogled na deo grada u kojem se sada Žarko i ona nalaze.

Instagram

 

Novi dom Milice Milše ima pogled koji je još lepši u letnjem periodu kada je sve prepuno boja, a utisak je da se glumica brzo odomaćila pa je uživala u svom novom ambijentu. Izvor blizak Milici i Žarku nedavno je opisao kako je izgledala selidba ovog bračnog para.

- Iako je na početku prostor izgledao sterilno sa novim nameštajem, njih dvoje su vrlo brzo dali dušu svom domu, kao što su i prethodnom. Prebacili su veliki broj umetničkih dela i antikviteta koji su krasili sobe u prethodnom stanu. Milica se od prvog dana potpuno posvetila dekorisanju i, uprkos svakodnevnim snimanjima od 12 sati, uspela je da sredi veći deo stana u kojem sada uživaju punih pluća - izjavio je njihov prijatelj.

Pročitajte: Draga moja tašto... Ove reči kriju sve detalje odnosa Žarka Jokanovića sa majkom Milice Milše: Nije bilo lako!

Aleksandar Krstović

 

Sama glumica, međutim, nije želela da u medijima govori o svojoj novoj nekretnini. Dom Milice Milše, kako su mediji pisali, vrlo je skupa investicija koju su Žarko i ona napravili pa smatraju da nije ukusno da u javnosti polemišu o takvim stvarima. Ipak, mali detalji poput ovog koji je podelila na društvenim mrežama mogli bi da budu Miličin način da se pohvali zbilja velikom životnom promenom.

Komentari (0)

Loading