Celebrity News

Draga moja tašto... Ove reči kriju sve detalje odnosa Žarka Jokanovića sa majkom Milice Milše: Nije bilo lako!

Majka Milice Milše poseban odnos imala je sa zetom Žarkom

Draga moja tašto... Ove reči kriju sve detalje odnosa Žarka Jokanovića sa majkom Milice Milše: Nije bilo lako!

Majka Milice Milše bila je njena najveća životna podrška, još od kada je rodila sina Antonija. Majka joj je tokom odgajanja dečaka bila desna ruka, a poseban vetar u leđa, dala joj je kada je u njen život ušao Žarko.

Retki su zetovi koji bi mogli da se pohvale ljubavlju prema svojim taštama, ali Žarko je svakako jedan od njih. Naime, majka Milice Milše, Leposava Milanin, poštovala ga je i divila se ljubavi koju je on nesebično poklanjao njenoj ćerki i unuku. Iako nije bilo lako osvojiti njene simpatije, zbog svega kroz šta je njena ćerka prethodno prošla, Žarko je uspeo da je razoruža.

Pročitajte: Ovako nešto doživeti od svekrve! Milica Milša kroz suze o odnosu sa majkom Žarka Jokanovića

Sa druge strane, Žarko je svoju taštu voleo i poštovao podjednako kao svoju majku, a na svom "Instagramu" neretko objavljuje njene fotografije. Poruke koje joj tokom tih prilika posvećuje kidaju dušu, ali služe za primer mnogim zetovima, kako bi o svojoj tašti trebalo govoriti.

- Naša Lepa...Miličina mama, Antonijeva baka i moja tašta...Danas u svom nebeskom rođendanu, među zvezdama, najsjajnija... Lepotom obasjava večnost - napisao je svojevremeno.

 

 

Komentari (0)

Loading