Celebrity News

Kakve noge gospođa ima! Fotografija supruge Zorana Kesića na plaži kruži internetom, njegov komentar će vas iznenaditi

Zoran i Ivana Kesić - fotografija sa letovanja zapalila mreže

Kakve noge gospođa ima! Fotografija supruge Zorana Kesića na plaži kruži internetom, njegov komentar će vas iznenaditi

Zoran i Ivana Kesić svoj brak već godinama čuvaju daleko od radoznalih pogleda. Srećni, skladni i sa istim osećajem za vrednosti njih dvoje odgajaju svoja dva dečaka, a kako zaista funkcioniše njihov odnos, više nije tajna.

Naime, Zoran i Ivana Kesić otputovali su na letovanje u kome uživaju, srećni i zaljubljeni kao prvog dana, a uz fotografiju, na kojoj sve vrca od emocija, ali i Ivaninog seksepila, Zoran je otkrio i tajnu njihovog odnosa.

Pročitajte: Kad se ona pojavila sa crvenim karminom, ostale su mogle kući - Evo zašto su sinoć svi gledali u suprugu Zorana Kesića (FOTO)

Facebook

 

- Mnogi me pitaju za tajnu mog mladalačkog, svežeg izgleda i razoružavajućeg šarma u zrelim godinama, a od danas ih imam tačno 46. Zanimljivo, upravo na ovoj fotografiji saopštavam supruzi kako me mnogi pitaju za tu tajnu, a ja neću da im kažem. I onda se smejemo. Što je slučajno zabeleženo okom kamere, baš na ovaj svečani dan. Hvala svima na čestitkama i volite se.

Ups, otkrih. Cmoka! Z. - napisao je mnogima omiljeni voditelj, a uz brojne čestitke povodom rođendana, stigli su i komplimenti na račun skladnog para, neverovatnog izgleda Zoranove supruge, ali i njihovog odnosa.

Komentari (1)

Loading