Celebrity News

Verica PRELOMILA: Oprosti, ali MOJA SLOBODA IPAK NEMA CENU

Brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića ponovo glavna tema

Verica PRELOMILA: Oprosti, ali MOJA SLOBODA IPAK NEMA CENU

Brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića ne prestaje da intrigira...

Retko ko se danas seća kada je tačno javnost počela da se "komeša" zbog njenog izgleda, ali Verica Rakočević (74) ne prestaje da intrigira neverovatnom mladolikošću. Kada smo se s njom našli na Avali, gde živi, posle nekoliko meseci od poslednjeg našeg susreta, iznenadili smo se. Modna kreatorka nas je u svom domu dočekala u kupaćem kostimu i šortsu, a taj autfit je otkrio da je oslabila deset kilograma, i da sada izgleda još bolje. Gotovo "nepristojno" mlađe. No, nismo se našli s dizajnerkom da bismo s njom razgovarali samo o izgledu, s obzirom na to da ima bolje povode za intervju u našem magazinu. Reviju na Jahorini i potom onu u njenom Beogradu supruga Veljka Kuzmančevića priprema sa svojim timom s mnogo posvećenosti i pažnje. Odmora za nju, zato, u ovom periodu nema.

Pročitajte: Bolji je od BRAČNOG SAVETNIKA - Verica Rakočević pokazala u čiji zagrljaj odlazi kada nju i Veljka spopadne BRAČNA KRIZA (FOTO)

Mirko Tabađević

 

Brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića dizajnerku je naučio važnoj lekciji...

Jeste li imali prilike da boravite negde u prirodi kamperom skoro i zašto volite ovaj vid putovanja? Kako biste uporedili taj osećaj s onim koji pruža odmor u luksuznom rizortu?

- Nažalost, ne. Osim rada na kolekciji, u kolektivu su nam se dešavali i neki pehovi koje smo morali da preguramo, najmlađi unuk mi je u Beogradu, pa sam koristila svaki trenutak koji imam da provedem s njim, jer se već za par dana vraća u Njujork. Kamper je divna avantura i jedini uslov da uživate istinski jeste da vam društvo pravi osoba koju volite i koja vas voli. Sloboda da niste locirani na jednom mestu, buđenje na obali gde vas prethodno uspavljuju talasi, veći je luksuz od svih hotela i rizorta u kojima sam boravila.

Od kada imate avanturistčki duh, da li ste ga tek pored Veljka otkrili ili ste ga samo razbudili posle dosta vremena?

- Od rođenja sam avanturista, monotoniju i jednoličnost nikada nisam podnosila. Verovatno me je takav karakter i koštao propalih brakova, ali to sam ja.

Pročitajte: U ovim godinama, SVAKA ČAST! Stiže beba i to devojčica - Verica Rakočević nas je oduševila najlepšim vestima

Mirko Tabađević

 

Koliko ste u životu odluke donosili srcem, a koliko glavom?

- Uvek srcem. Nekada na svoju sreću, nekada na svoju štetu, ali valjda mi je to učinilo život bogatim raznim iskustvima. I bez obzira na ishod, nikada se nisam pokajala. Sve što vam se dogodi u životu dođe ili kao kazna ili kao nagrada.

Da li vam je to što ste direktni i iskreni stvaralo probleme?

- Bilo je posledica i privatno i poslovno, ali su me te posledice učinile jačom i sigurnijom u
sebe.

Komentari (0)

Loading