Celebrity News

Radujte se duše sitne, prodane: Oni što su pričali da se Verica Rakočević RAZVODI od Veljka SADA IMAJU I DOKAZ (FOTO)

Razvodi se Verica Rakočević priča je koja se često vrti po portalima

Radujte se duše sitne, prodane: Oni što su pričali da se Verica Rakočević RAZVODI od Veljka SADA IMAJU I DOKAZ (FOTO)

Često se poslednjih godinu dana pisalo da razvodi se Verica Rakočević od kompozitora Veljka Kuzmančevića. Spekulacije na konto razlaza supružnika u medijima nastale su kao posledica odluke modne kreatorke i njenog 35 godina mlađeg izabranika da se više zajedno ne pojavljuju u javnosti.  

Pročitajte: Bolji je od BRAČNOG SAVETNIKA: Verica Rakočević pokazala u čiji zagrljaj odlazi kada nju i Veljka spopadne BRAČNA KRIZA (FOTO)

Boško Karanović

 

Želja emotivnih partnera bila je da se pred javnošću i medijima privremeno razdvoje kako bi u fokus stavili svoje karijere. Iz pomenutog razloga Veljko i Verica prestali su da daju zajedničke intervjue, da se fotografišu zajedno za štampu, ali nedavno su napravili ustupak i svim zlim jezicima koji su govorili da razvodi se Verica Rakočević zapušili usta. 

Pročitajte: PROGOVORIO Veljko Kuzmančević u susret godišnjici braka sa Vericom: TRPIM OMALOVAŽAVANJE

Boško Karanović

 

Naime, dizajnerka i kompozitor pojavili su se ruku pod ruku na Novom groblju u Beogradu gde je održan šestomesečni pomen Kseniji Vučić, prvoj supruzi predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a dugogodišnjoj odličnoj Veričinoj prijateljici. U pola sata, koliko su se zadržali, videlo se da se u njihovom odnosu ništa nije promenilo, kao i da su bliskost i ljubav na istom onom nivou kao s početka veze.

Pročitajte: Svila koja klizi niz prste: Haljina Verice Rakočević stvorena je za vreo, letnji dan, prelepo (foto)

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading