Celebrity News

Izvini, mama! Sin Dragane Mirković NAPUSTIO roditeljski dom, sve objavio na Instagramu (FOTO)

Sin Dragane Mirković ne krije da uživa u Beogradu

Izvini, mama! Sin Dragane Mirković NAPUSTIO roditeljski dom, sve objavio na Instagramu (FOTO)

Činjenica da mu je majka mega popularna zvezda dovoljna je da Marko Bijelić, sin Dragane Mirković svakim svojim potezom privlači ogromnu pažnju.

Pročitajte: Čime se bavi sin Dragane Mirković? Marko studira na prestižnom univerzitetu, a na Instagamu pokazuje samo jedno (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by V̶E̶N̶O̶M̶ (@marko.vnm)

 

Iako se doskora nije eksponirao u javnosti te je bio prava misterija za pripadnike sedme sile, Marko je polako pustio da zavirimo u njegovu privatnost i sve češćim objavama na "Instagram" nalogu stavio do znanja da mu popularnost prija.

Sin Dragane Mirković izrastao je u mladića za primer koji u prvi plan stavlja svoje obrazovanje, a da je stigao u Beograd i dao sebi oduška, Marko se pohvalio na društvenim mrežama.

Pročitajte: Crni sine, zar i ti? Noćna mora Dragane Mirković se ostvarila - Sin Marko doneo odluku koja je roditelje ostavila bez teksta

Instagram printscreen

 

Naime, on je na svom Instagramu objavio stori iz našeg glavnog grada, a viđen je i kako se do ranih jutarnjih sati provodi na jednom beogradskom splavu. Jasno je da ni Draganina deca nisu imuna na noćni život Beograda, pa kad god im to obaveze dozvole oni spakuju kofere i iz Beča dođu u prestonicu. 

Pročitajte: Iznenadićete se! Pogledajte u kakvog FRAJERA je izrastao Marko, sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by V̶E̶N̶O̶M̶ (@marko.vnm)

 

Iako živi život iz snova, Marko to nikada ne potencira, a jedina naznaka luksuza jesu skupoceni automobili u koje je zaljubljenik, te je najviše objava na njegovom Instagramu upravo sa četvorotočkašima.

 

Komentari (0)

Loading