Celebrity News

Crni sine, zar i ti? Noćna mora Dragane Mirković se ostvarila: Sin Marko doneo odluku koja je roditelje ostavila bez teksta

Sin Dragane Mirković iznenadio pevačicu i njenog muža odabirom životnog poziva

Crni sine, zar i ti? Noćna mora Dragane Mirković se ostvarila: Sin Marko doneo odluku koja je roditelje ostavila bez teksta

Da je sin Dragane Mirković izrastao u izuzetno zgodnog mladića mogli smo da se uverimo pošto je Marko otvorio profil na "Instagramu". Odavno je poznato i da je proteklih godina dosta radio na svom obrazovanju u Beču gde živi s porodicom. Zna se i da voli automobile, tačnije da iz hobija vozi reli trke, ali ono što je manje poznato bilo donedavno jeste na koji načn u budućnosti sin Dragane Mirković namerava da zarađuje za život.

Pročitajte: Zabava za pamćenje za mezimicu Manuelu: Evo kako Dragana Mirković i Toni Bijelić proslavljaju rođendan ćerke jedan detalj upada u oči (FOTO)

 

 

Mada imaju veliko bogatstvo Dragana i njen suprug odgajali su decu da budu vredni i da sami nauče de se izdržavaju tako je mezimica Manuela svojevremeno radila na recepciji. Marko, s druge strane, imao je nešto drugačiji put. 

Pročitajte: Čekanje se isplatilo: U dvorac Dragane Mirković STIGLA PRINOVA! Pogledajte prvu fotografiju

 

 

Jedno vreme on je bio zainteresovan za militarizam, bio je i u vojsci, bar tako govore fotografije koje kruže medijima, oprobao se i u porodičnom biznisu. Ipak, nakon svega odabrao je potpuno drugačiji životni poziv od  onoga za šta se školovao i čemu su se ponosni roditelji nadali.

Pročitajte: Posle Majbaha za 8. mart, Toni Dragani Mirković priredio još jedan spektakl! Pogledajte privatne fotografije sa odmora iz snova

Instagram

 

Sin Dragane Mirković, naime, zakoračio je u svet umetnosti, a putem "Instagrama" već objavljuje svoje prve kompozicije. Očigledno je da su ovde geni učinili svoje te da je uprkos težnji pevačice da joj sin postane poput oca biznismen, on ipak krenuo njenim stopama. Markovi pratioci čak tvrde da mu numere nisu loše, a mnogi komentarišu da mu se na tom polju smeši svetla budućnost.

Komentari (1)

Loading
Gradjanin

15:52 02.07.2022

A što nije nastavio tatin biznis... Od čega se i obogatio...