Celebrity News

Ćerka Nine Seničar je najslađa tamnoputa devojčica koju ste videli: Ponosna mama morala konačno da je pokaže! (FOTO)

Autor: | 06/08/2022

Ćerka Nine Seničar porasla je u devojčicu

Ćerka Nine Seničar je najslađa tamnoputa devojčica koju ste videli: Ponosna mama morala konačno da je pokaže! (FOTO)

Sa nepune tri godine ćerka Nine Seničar već osvaja "Instagram" i druge društvene mreže, pa je pitanje šta će sve tek raditi kada odraste ako pođe manekenskom putanjom poput poznate mame koju naša javnost pored karijere u modelingu i glumi najviše zna kao voditeljku. Naime, nove fotografije male Nore Grejs Elis koju je voditeljka dobila u novembru 2019. godine sa glumcem Džejom Elisom ne prestaju da raznežuju javnost pa je baš tako bilo i sa poslednjom koju je Nina objavila tokom njihovog zajedničkog letovanja u crnogorskom luksuznom odmaralištu Luštica Bay gde su otišle samo nekoliko dana nakon Ninine udaje za pomenutog glumca.

Instagram

 

Ćerka Nine Seničar uslikana je kako sedi na plaži ali joj se vide samo leđa što još jednom potvrđuje nameru voditeljke da u tako ranom uzrastu nastavi da štiti privatnost svoje mezimice ali i svoje porodice. Ipak, dovoljno je zaključiti da je Nora sve veća devojčica iako se čini da je bilo juče kada je Nina postala majka, a takođe je bilo dovoljno da se mnogi pratioci poznate voditeljke razneže i čestitaju ponosnoj mami.

Pročitajte: Prve fotografije glamuroznog venčanja Nine Seničar: Venčanica je kao iz bajke, a zbog detalja na bidermajeru zvanice plakale (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

Ipak, neke ranije objave voditeljke i glumice otkrivaju i nešto više pa se vidi da je ćerka Nine Seničar prava princeza a geni tate Elisa takođe su neporecivi. Nina ovih dana uživa sa malom naslednicom na moru i ne krije da joj je ćerka najbolje društvo. To se pokazalo i kada je voditeljka prošle godine prolazila kroz izuzetno teške životne trenutke nakon što je izgubila majku, pa je čak i sama priznala da je Nora leči na najbolji način. Voditeljka se sprema da kasnije ovog meseca obeleži prvu godišnjicu od tog tužnog događaja ali mezimica nastavlja da bude njena velika snaga za sve okolnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

Komentari (1)

Loading