Celebrity News

Kao da su te pčele izujedale! Fanovi napali Severinu zbog estetske intervencije: Da li je preterala? (FOTO)

Izgled Severine Vučković uvek je interesantna tema za javnost

Kao da su te pčele izujedale! Fanovi napali Severinu zbog estetske intervencije: Da li je preterala? (FOTO)

Regionalna pop zvezda izaziva veliku pažnju javnosti te ne čudi činjenica što je izgled Severine Vučković uvek na meti komentara.

Severini čak i u petoj deceniji života i dosta mlađe kolegince mogu da pozavide na fantastičnom izgledu, a mnogi je smatraju jednom od najlepših žena na našim prostorima.

Popularna pevačica nedavno je nakon 30 godina održala spektakularan koncert u Čazmi, a na objavama koje su osvanule na njenom Instagram storiju uočljive su određene promene na licu.

Pročitajte: Sto nijansi sive - Severina u kombinezonu koji svi želimo (foto)

Instagram

 

Reakcije fanova bile su podeljene i dok je većina komentarisala pevačicu u superlativu, našli su se i pojedinci koji smatraju da se preterano prepušta rukama estetskih hirurga, te da je ovog puta preterala sa botoksom jer deluje neprepoznatljivo.

Seve je ipak svojevremeno rekla da je uradila samo korekciju nosa.

- Sa 20 godina sam operisala nos, nagovorio me doktor. Nije bio grbav ni ružan. Dođe ti tip i kaže, ja bih malo taj nos sredio i ja mu dam svoj nos. Na nosu sam stala, imala sam problem s disanjem posle operacije, ne pre. Ali je lepši nego moj rođeni. Što jest, jest - ispričala je za medije hrvatska pop zvezda.

Pročitajte: Ovako slavi sveže razvedena žena - Nikad glamuroznija proslava rođendana, Severina puni 50 JEDAN DETALJ govori više od 1000 reči

Instagram

 

Zašto su Severinini obraščići dobili na punoći ostaće njena mala tajna, a sudeći po dobrom raspoloženju i osmehu koji je krasi, reklo bi se da je sasvim zadovoljna u svojoj koži.

 

 

Komentari (0)

Loading