Lepota

Mnogi će likovati: Severinin izgled bez Fotošopa će vas baš iznenaditi (FOTO)

Izgled Severine Vučković ne prestaje da se komentariše…

Mnogi će likovati: Severinin izgled bez Fotošopa će vas baš iznenaditi (FOTO)

Jelena Balić

Izgled Severine Vučković gotovo uvek je jedna tema domaćih i regionalnih medija, budući da su mišljenja podeljenja. Dok jedni smatraju da je jedna od najlepših žena u regionu, drugi komentarišu kako često obrađuje svoje fotografije na društvenim mrežema.

Izgled Severine Vučković ne prestaje da se komentariše

Budući da većina javnih ličnosti neretko “popravi” neku svoju fotografiju koja završi na “Instagramu” , tako ni, čini se nakon objave koja se pojavila, ni Severina nije izuzetak.

Naime, na jednoj “Instagram” stranici pojavo se kolaž dve Severinine fotografije - jedne koju su uslikali mediji, i druge koju je pevačica objavila na svom profilu.

Pročitajte: Lažne prijave i skijanje sa sudijom - Severina progovorila o NAJVEĆIM tajnama Milana Popovića i ceo region se TRESE!

 

 

Iako je na prva pomenuta fotografija “uhvaćena” dok razgovara i lice joj ima nezgodan izraz, u odnosu na njenu fotografiju koju je sama uslikala, mnogi su uočili razliku. Zli jezici bi rekli da je previše koristila Fotošopa, ali ipak je u pitanju osvetljenje i poza, koja značajno utiče na finalni rezultat fotografije.

Bilo da jedno smatraju da ne liči na sebe, Severina, koja je u petoj deceniji života izgleda bolje od nekih svojih mlađih koleginica, te pleni lepotom i elegancijom kako god da se uslika.

Komentari (0)

Loading