Celebrity News

Sve ove godine vam je pred očima, a niste znali da je sin Aleksandra Berčeka: Pogledajte ko je poznati naslednik glumca (FOTO)

Autor: | 07/08/2022

Sin Aleksandra Berčeka godinama je deo filmskog sveta

Sve ove godine vam je pred očima, a niste znali da je sin Aleksandra Berčeka: Pogledajte ko je poznati naslednik glumca (FOTO)

Talenat našeg legendarnog glumca Aleksandra Berčeka do te mere je neupitan da se morao preneti i na makar jedno od njegovih četvoro dece. Mnogi nisu znali da to i jeste slučaj nakon što se sin Aleksandra Berčeka našao među imenima na odjavnoj špici popularne domaće serije "Tajne vinove loze". Naime, Nikola Berček (37) godinama je deo filmske scene, samo što to čini iza kamere. Po zanimanju je scenograf, a bavi se i produkcijom.

Facebook

 

Sin Aleksandra Berčeka tako se našao i u ekipi pomenute serije a mnogi su bili iznenađeni tim saznanjem. Pre nje, radio je na ostvarenjima kao što su „Profesionalac“, „Jagodići“, „Ulica lipa“, „Kordon“, „Pad u raj“, „Smrdljiva bajka“, „Ivkova slava“... Međutim, sin Aleksandra Berčeka nije poznat u umetničkom svetu samo po tome, već i po muzičkim angažmanima. Poštovaocima alternativne muzičke scene Nikola Berček poznat je još od 2004. godine kada je postao gitarista grupe „Autopark“.

Pročitajte: BILA JE UDATA ZA POZNATOG MUZIČARA: Ćerka Aleksandra Berčeka je prava lepotica, a evo zašto joj otac nije došao na venčanje

Facebook

 

Aleksandar Berček, po mnogima jedan od naših najboljih glumaca svih vremena, otac je četvoro dece. Iz prvog braka sa Svetlanom ima sina Nikolu i ćerku Milicu, dok je u drugom braku sa Anom dobio ćerku Minu i sina Miloša.

Komentari (1)

Loading
abc

06:15 10.08.2022

ima li i jedan domaci glumac/glumica, a da mu dete nije isto glumac?!