Celebrity News

Snajka Seke Sablić ogorčena: Ko bi istrpeo da vam se svekrva meša u brak (FOTO)

Sin Seke Sablić talentovani je reditelj

Snajka Seke Sablić ogorčena: Ko bi istrpeo da vam se svekrva meša u brak (FOTO)

Pre tačno 47 godina sin Seke Sablić došao je na svet, a glumica nikada javno nije želela da otkriva ko je njegov otac i zašto mu je dala svoje prezime. Uprkos tome što ga je u najstrašnijim vremenima odgajala sama dramska umetnica, poznata po istančanom smislu za humor i raskošnom talentu, uspela je da od naslednika Stefana Sablića napravi divnog momka, koji je danas posvećen suprug i otac dvoje mališana devetogodišnjeg Leona i trogodišnje Dine.

Pročitajte: Daleko od luksuza, ali idealno za beg od svih: Zavirite u vikendicu Seke Sablić na crnogorskom primorju (FOTO)

Boško Karanović

 

Kao što svi znaju Stefan je krenuo majčinim stopama, pozorišni je reditelj po struci. Postdiplomske studije završio je u Tel Avivu i radio je u laboratoriji za reditelje u centru Linkoln u Njujorku. Iako je vrlo talentovan i stručan teško je u domovini dolazio do posla a prava u susret izašla mu je ponosna majka koja je zajedno sa njim iznedrila divnu predstavu "Gospođa Roza". 

Pročitajte: Prvi put u javnosti: On je pre osam godina zarobio srce Seke Sablić (foto)

Boško Karanović

 

Prilikom promovisanja pozorišnog komada Seka i Stefan po prvi put su se zajedno pojavili u javnosti, zapravo u jednoj televizijskoj emisiji, gde su  između ostalog govorili i o svom odnosu. Dok je reditelj kroz osmeh tvrdio da majka voli da mu se u sve meša, glumica se pravdala rečima:

- Trudim se da se ne mešam, mada ga potajno špijuniram i kontrolišem. Ali i on ima mnogo poverenja u mene pa se ne ljuti ako sam ponekad malo agresivna i dosadna. Čuti i sasluša sve šta kažem, a dalje je na njemu - kazala je Seka.

Komentari (1)

Loading
Рашо

12:18 15.08.2022

"Посвећени супруг ..." а на свим фотографијама са мамом!