Celebrity News

U danima kada je trebalo da budu najsrećniji: Najtužnije vesti iz porodice Petra Graša, menadžerka sve potvrdila (FOTO)

Brak Petra Graša i Hane Huljić na udaru je medija

U danima kada je trebalo da budu najsrećniji: Najtužnije vesti iz porodice Petra Graša, menadžerka sve potvrdila (FOTO)

Neosporno je da brak Petra Graša i Hane Huljić prija novopečenim supružnicima i odskoro roditeljima devojčice Albe. Muzičar koji je dugo bilo zakleti neženja prolazi kroz novu neotkrivenu životnu etapu i lagano joj se prilagođava, a sve mu pada lakše uz osmehe njegove dve princeze. Ni slutio nije Grašo kakva će to ljubav oca i ćerke biti, niti je pomišljao da će mu devojčica koja neodoljivo podseća na mamu ukrsti srce do te mere da je u poslednje vreme zbog njeg muziku, svoju veliku ljubav, zapostavio.

Pročitajte: Karma je čudo: Petar Grašo OSTAVIO Hanu na dan izlaska bebe iz porodilišta! Pogledajte prve fotografije slomljene mlade mame s bebom

Stipe Ninčević

 

Sve svoje vreme koje je šarmantni Hrvat ranije provodio u muzičkom studiju pripremajući za publiku nove projekte, sada troši na svoju naslednicu kojoj ispunjava sve želje, a shvativši da to nije najbolje rešenje na duže staze, jer mu se uskoro bliži i veliki beogradski koncert, odlučio je da napravi balans, što po svemu sudeći nije uspeo.

Pročitajte: PRVE FOTOGRAFIJE! SKLOPLJEN brak PETRA GRAŠA I HANE HULJIĆ! Jedan DETALJ će Danijeli slomiti srce!

Instagram

 
 

Budući da su ga profesionalne i roditeljske obaveze preokupirale, te da danima nije stizao da jede i spava kako dolikuje došlo je do premora te je Petar završio u bolnici. Po priči njegove menadđerke Martine Podgorski drastično mu je pao imunitet, krvna slika se srozala te se u organizmu stvorio kolaps zbog čega su ga odvezli u obližnju kliniku gde su mu dali prvu pomoć. 

- Primio je vitaminsku injekciju te nema govora o nekim težim situacijama i bolnici -  poručila je za medije njegova pomoćnica, čime je smirila Grašove fanove i sve one koji se nadaju njegovim nastupima.

Pročitajte: Nismo dugo čekali: Osvanula prva fotografija Albe Grašo, koliko emocija (foto)

Luka Šarac

 

Uz Graša je supruga Hana, koja nastoji da mu svojim šarmom povrati osmeh na lice. 

Komentari (0)

Loading