Celebrity News

Tetkino dete! Kristina Bekvalac ne može da sakrije emocije, mala Katja sa lakoćom osvaja sva srca (FOTO)

Mlađa ćerka Nataše Bekvalac iznova oduševljava svojom slatkoćom i neodoljivom harizmom

Tetkino dete! Kristina Bekvalac ne može da sakrije emocije, mala Katja sa lakoćom osvaja sva srca (FOTO)

Da sestre Bekvalac i te kako znaju da uživaju u društvu svojih naslednika te da im je svako letovanje prepuno uzbudljivih avantura uveravaju nas iznova svojim morskim fotografijama sa crnogorskog primorja i oduševljavaju svoje pratioce prelepim prizorima koje dele na društvenim mrežama. NatašaKristina, lepe i prezgodne mame sigurni smo izazivaju ogromnu pažnju gde god se pojave, a sada je mlađa ćerka Nataše Bekvalac, preslatka Katja ponovo zvezda crnogorskih plaža.

Instagram printscreen

 

Da je mlađa ćerka Nataše Bekvalac zadužena da zasmeje i oraspoloži, pokazala nam je sada i Natina sestra Kristina koja po svemu sudeći obožava malu Katju te ne može da odoli njenom veselom duhu i harizmi

Naime, Kristina je objavila preslatki "Instagram stori" na kojem mala Katja u šarenom kupaćem kostimu pravi razne vratolomije na plaži i oduševljava kako sve prisutne tako i one koji ih pomno prate na mrežama, pa je već prikupila čitavu armiju fanova.

Instagram printscreen

 

Uz komentar "Ovo je kraljica hedonizma i crnogorskih plaža" Kristina je pokazala koliko obožava svoju sestričinu, te da je mala Katja prava tetkina mezimica.

Komentari (0)

Loading