Celebrity News

Fotografija sve otkriva! Ćerke Ivana Ivanovića na plaži: Pogledajte kako se starija Staša ponaša prema mlađoj Loli

Autor: | 16/08/2022

Ćerke Ivana Ivanovića tatino su najveće blago

Fotografija sve otkriva! Ćerke Ivana Ivanovića na plaži: Pogledajte kako se starija Staša ponaša prema mlađoj Loli

Voditelj sa porodicom tradicionalno provodi leto na hrvatskom primorju gde se svojevremeno počastio nekretninom, te u Rovinju odmara čitavo leto kako bi napunio baterije za poslovne obaveze koje slede, a ćerke Ivana Ivanovića najbolje su društvo popularnom voditelju koji zbog svojih naslednica ne skida osmeh sa lica.

Iako se ne eksponira i nema običaj da sa javnošću deli detalje iz svog privatnog života, u poslednje vreme malo je aktivniji na društvenim mrežama, pa je podelio fotku koja je rastopila srca njegovih pratioca.

Pročitajte: Ništa slađe niste videli! Ćerke Ivana Ivanovića oca učinile beskrajno ponosnim, razlog će vas oduševiti (FOTO)

Instagram printscreen

 
 

Ivan nije propustio priliku da se pohvali svojim najvećim bogatstvom te je objavio fotografiju preslatkih ćerkica koje sa tatom uživaju na jahti. Harizmatične dame pobrale su mnogobrojne simpatije i dok je Staša izrasla u prelepu i talentovanu devojku, malena Lola topi srca svojim vedrim duhom i nesvarnim osmehom kojim pleni.

Da su sestrice po ocu i te kako dobar tim dokaz su fotografije koje imamo prilike da vidimo, a popularni voditelj posebno je srećan što je brižna Staša veoma posvećena maloj Loli.

‒ Velika je razlika kada postanete otac sa 29 i 46 godina. Prošlo je toliko vremena od Stašinog rođenja da mi se čini kao da sam prvi put tata. Neću da kažem da osećam novu energiju, jer mi to zvuči suviše blago, već da sam osetio upliv nove vrste ljubavi u život. Osećam da sve kreće iz početka i da imam obavezu da opet budem dobar, pametan i svrsishodan. Veoma sam srećan, kuća mi je ispunjena ljubavlju i osmesima - rekao je za magazin "Hello" ponosni tata koji i te kako uživa u porodičnom životu 

Komentari (2)

Loading
Jjj

19:55 18.08.2022

Е, баш лепо.. некретнинс у Хрватској-стекао пљујући по Србима

Jovana

15:20 22.08.2022

Lepo, lepo, uživaju na hrvstskom primorju. I treba. Jedino se pitam kako to da Ivan nije imao nikakav problem da kupi čak i kuću tamo, dok većina Srba doživljava razne loše stvari i uvrede uz komentar da ne žele tamo ni jednog Srbina.