Celebrity News

Od njene lepote ZASTAJE DAH! Isplivale fotografije supruge Ivana Ivanovića sa proslave prvog rođendana njihove ćerke Lole

Supruga Ivana Ivanovića, Anja Petrović, prava je lepotica

Od njene lepote ZASTAJE DAH! Isplivale fotografije supruge Ivana Ivanovića sa proslave prvog rođendana njihove ćerke Lole

Nevenčana supruga Ivana Ivanovića, Anja Petrović, već šest godina deo je njihovog života. Prelepa, harizmatična i prirodna osvojila je mnogima omiljenog voditelja, a uprkos dugogodišnjoj romansi, uspela je da ostane anonimna.

Pre godinu dana Anja je na svet donela ćerku Lolu, a fotografije sa prvog rođendana ćerke Ivana Ivanovića i misteriozne Anje, otkrile su da je Lolina mama neviđena lepotica.

Pročitajte: Ništa slađe niste videli! Ćerke Ivana Ivanovića oca učinile beskrajno ponosnim, razlog će vas oduševiti (FOTO)

Instagram

 

Rođendan male Lole proslavili su u elitnom beogradskom restoranu uz Bend Ane Štajdohar, a devojčicu je najviše čuvala sestra Staša, kako bi Ivan i Anja mogli da se posvete gostima.

Instagram

 

Supruga Ivana Ivanovića za ovu priliku, baš kao i Lola, ponela je roze elegantnu haljinu, a jednostavna šminka i svedena frizura dodatno su naglasile njenu lepotu.

Pročitajte: Žena koja nije želela da ga trpi, ali o njoj i dalje priča sve najlepše - Gde je posle razvoda nestala Zorica, bivša žena Ivana Ivanovića

Instagram

 

Anja je blistala kao prava dama uživajući u slavlju koje je sa suprugom priredila u čast svoje ćerke.

Komentari (0)

Loading