Celebrity News

Vreme je za VELIKI DAN: Ćerka Jovana Memedovića na devojačkoj večeri, pogledajte samo tu sreću i tu haljinu (FOTO)

Ćerka Jovana Memedovića izgledala je kao princeza

Vreme je za VELIKI DAN: Ćerka Jovana Memedovića na devojačkoj večeri, pogledajte samo tu sreću i tu haljinu (FOTO)

Instagram printscreen

Maša Memedović, ćerka Jovana Memedovića svojom lepotom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a od oca je nasledila slična interesovanja i talente.

Iako se voditelj trudi da privatni život drži daleko do očiju javnosti, njegova mezimica stekla je popularnost na društvenim mrežama, pa sa pratiocima deli trenutke iz svoje, po svemu sudeći vrlo interesantne svakodnevnice, koji privlače ogromnu pažnju.

Tako je bilo i ovog puta, te je objava koja je osvanula na Mašinom profilu prikupila pregršt reakcija, ali i iznenadila mnogobrojne pratioce naviknute uglavnom na njena sportska izdanja s obzirom da je veliki ljubitelj prirode te često obilazi razne krajeve Srbije.

Pročitajte: Mašo, ćero, zašto si to učinila - Telo ćerke Jovana Memedovića više nije isto, fotografija otkrila veliku promenu! Tati slomljeno srce

 

 

Naime, ćerka Jovana Memedovića bila je gost na proslavi devojačke večeri kod svoje prijateljice, a stajlingom koji je odabrala za ovu posebnu priliku potpuno je zapalila "Instagram" scenu.

Šarena cvetna haljina i venčić u kosi u istom maniru, Mašinom izgledu dali su neku novu dimenziju kojom je očarala svoje pratioce te mnogobrojni lajkovi nisu izostali, a gotovo svi su se složili da izgleda bajkovito te joj preporučili više ovakvih izdanja.

Imajući u vidu da je Maša duži vremenski period u skladnoj vezi sa Bogosavom Apostolovićem ne bismo se  iznenadili da u skorije vreme i ona upriliči ovakvo slavlje.

Komentari (0)

Loading