Celebrity News

Pa lepše joj stoji od Vanje: Posle PONIŽENJA I PRELJUBE, Snežana Đurišić rekla KRAJ, sada grli njega (FOTO)

Veza Snežane Đurišić i Vanje Miloševića u žiži je medijskog interesovanja, a od momenta kada su emotivni partneri potvrdili da su zajedno, pa sve do danas ništa u tom pogledu se nije promenilo

Pa lepše joj stoji od Vanje: Posle PONIŽENJA I PRELJUBE, Snežana Đurišić rekla KRAJ, sada grli njega (FOTO)

Tri godine je prošlo otkako je veza Snežane Đurišić i Vanje Miloševića potvrđena, a zaljubljeni par ne prestaje da intrigira javnost. Najčešće izjavama i postupcima estradna umetnica i ginekolog podstiču priče o svom odnosu te se tako u naslovima portala moglo pročitati da je Vanja Snežanu prevario sa studentkinjom, kojoj je napravio čak i dete, da se lažno predstavlja, da se njih dvoje i ne slažu toliko dobro kako tvrde u intervjuima, ali i da su na korak do prekida ili možda čak i prekinuli.

Pročitajte: Veza Snežane Đurišić i Vanje Milošević pred prvi ispitom, pevačica plače ceo dan, prijava za NASILJE U PORODICI je podnešena: Mlada glumica iznela strašne podatke o ginekologu 

Upravo ova poslednja pretpostavka rodila se kod Snežaninih pratillaca i publike nakon skorašnje objave pevačice. Naime, ona je sa pratiocima na "Instagramu" podelila fotografiju dok obraz uz obraz pozira sa drugim muškarcem.

Pročitajte: U 63 godini usku belu haljinu samouvereno nosi: Dijeta je Snežanu Đurišić prepolovila (foto)

Instagram

 

Prvo što su svi pomislili jeste da je reč o Snežaninom novom izabraniku te da je Vanja prošlost, ipak reč je samo o saradniku, klavijaturisti iz benda sa kojim ona godinama unazad nastupa i izuzetno ga ceni i poštuje. 

Komentari (0)

Loading