Celebrity News

Nije čudo što je napustila Srbiju: Marta uhvatila Mileta u preljubi, ovo su svi detalji

Mile Kitić prevario Martu Savić vest je koja se medijima širi brzinom svetlosti

Nije čudo što je napustila Srbiju: Marta uhvatila Mileta u preljubi, ovo su svi detalji

Preko tridest godina Mile Kitić je u braku sa koleginicom Martom Savić sa kojom ima i ćerku Elenu, takođe pevačicu, a nije prošao mesec da se po tabloidima i na portalima ne govori o njegovoj prirodi zavodnika. Mile Kitić prevario Martu Savić redovna je vest žute štampe, ipak do sada se o toj strani pevača samo spekulisalo. 

Pročitajte: Mileta možda i prepoznate, ali Martu teško: Pogledajte kako je slavni estradni par izgledao KAD SU SE TEK ZAVOLELI (FOTO)

Instagram

 

Pre par dana on je u velikom intervjuu koji je dao za Svet priznao kako se kao mlađi ponašao prema supruzi, ali i da ga je jednom ona čak i uhvatila u nevolji.

- Davno je to bilo u Bosni ne znam ni da li je Elena bila rođena. I sad neko društvo tamo u bekstejdžu, neka curica je iz tašne izvadila gaćice. Pošto se malo popilo ja ih radi zezanja stavim na glavu i kažem da slikaju. I tada je Marta ušla i videla - kazao je Mile, a zatim u istom razgovoru otkrio da ne bi imao ništa da ga supruga posle svega prevari.

- Ako joj se vara, neka me prevari. Ako mi se vara prevariću. Ali nema od toga ništa. Mi smo u tim godinama i toliko smo zajedno da stvarno nema potrebe. Ako treba ja ću sesti u avion i otići u Dominikanu, gde Marta provodi najveći deo godine i gde sam pazario penthaus, tako da nema potrebe za varanjem. Nedavno mi se žena vratila, posle sedam, osam meseci - našalio se za sam kraj folker.

Pročitajte: Spakovala je kofere i OTIŠLA! Marta Savić je odlučila: Ne pada joj na pamet da se vrati Miletu

 

 

Komentari (0)

Loading