Celebrity News

Vanbračni sin Aleksandra Kolarova je izrastao u preslatkog plavušana: Mama Kristina objavila prvu fotografiju (FOTO)

Autor: | 20/08/2022

Vanbračni sin Aleksandra Kolarova dosta je porastao

Vanbračni sin Aleksandra Kolarova je izrastao u preslatkog plavušana: Mama Kristina objavila prvu fotografiju (FOTO)

Vanbračni sin Aleksandra Kolarova mogao bi da nasledi svog oca jednog dana u bavljenju fudbalom, ali lopta s kojom ga je mama Kristina Mijačević uslikala ipak je ona za plažu, gde oni ovih dana provode najviše vremena. Ne samo da je Kristina slikala sina Petra kojeg je dobila sa slavnim fudbalerom u njihovoj svojevremenoj skandaloznioj vanbračnoj vezi dok je on bio oženjen suprugom Vesnom koja ga je zbog toga kasnije ostavila, već je Aleksandrova bivša ljubavnica sada po prvi put sliku njihovog sina javno objavila.

Instagram

 

Na fotografiji vidimo da je vanbračni sin Aleksandra Kolarova sve veći dečak na kojeg je tata sigurno veoma ponosan, iako je u početku postojala opasnost da tako ne bude kada je Kristina tek rodila dečaka. Uplašen zbog svega što mu se događa, Kolarov prva dva meseca od Kristininog porođaja nije uopšte komunicirao sa majkom njegovog deteta, ali se nakon dva meseca predomislio i rešio da prizna Petra kao svog sina.

Pročitajte: Ovo je vanbračni sin Aleksandra Kolarova, nosi njegovo prezime i JOŠ NEŠTO (foto)

Danas se veruje da su fudbaler i njegova bivša ljubavnica u koliko-toliko dobrim odnosima a spona im je vanbračni sin Aleksandra Kolarova koji iz priloženog pokazuje da bi zaista jednog dana mogao da pođe očevim putem. Pored Petra, fudbaler ima još dvoje dece, ćerku Unu i sina Nikolu.

Komentari (0)

Loading