Celebrity News

Izgled Jelene Đoković ponovo na meti komentara: Pogledajte kakva se sada pojavila, jedan detalj privlači pažnju (FOTO)

Autor: | 20/08/2022

Izgled Jelene Đoković ponovo deli javnost

Izgled Jelene Đoković ponovo na meti komentara: Pogledajte kakva se sada pojavila, jedan detalj privlači pažnju (FOTO)

Izgled Jelene Đoković večita je tema među brojnim damama koje prate njenu rutinu, a uprkos tome što je supruga Novaka Đokovića neretko na meti kritika zbog određenih životnih navika i specifičnih metoda, mora se priznati da ima i mnogo onih koji se dive njenoj jednostavnosti i neopterećenosti koju pokazuje iako je javna ličnost. Upravo ti drugi verovatno će ceniti i njenu najnoviju objavu na društvenim mrežama budući da se ponovo prikazala u izdanju koje ističe pomenutu crtu.

 

 

Naime, direktorka Fondacije Novak Đoković obrela se u šumi gde se pratiocima na društvenim mrežama javila bez trunke šminke ali niko na to nije mogao da ostavi bilo koji komentar osim pohvala jer izgled Jelene Đoković i jeste bio idealan za ovakvu priliku. Ona je pre nekoliko dana boravila na crnogorskoj planini Žabljak, ali nije izvesno da njena najnovija objava dolazi takođe odatle jer se možda radi i o beogradskom Košutnjaku, budući da se Nole juče vratio u prestonicu.

Pročitajte: Bolest Jelene Đoković se više ne može sakriti: Ovo nije šala, moj život NIKAD NEĆE BITI ISTI

 

 

Jelena je u ovoj šetnji bila sa njihovim ljubimcem, psom Pjerom, a na sebi je nosila kačket i laganu majicu. Izgled Jelene Đoković ponovo je bio za svaku pohvalu ali ne samo zbog prirodnosti već i zbog osmeha koji je na video snimku ove šetnje krasi.

Komentari (4)

Loading
Mika Sredojević

22:52 20.08.2022

Сломи се јада жена да докаже да је значајна као Новак. Када се негде појави одмај је мања но што је била. И не само она, већ и Новак Ђоковић.

Nor

09:16 21.08.2022

U sumama moze, ali pred prepunim stadionom i ogromnim TV auditorijumom NE MOZE. Na takva mesta se ne ne ide sa stavom " sad sam ustala iz kreveta".

Ana

11:11 21.08.2022

Ko li se divi ovoj ženi?Pa,kad je Novak voli,moguće je da ima još nekog da je voli.Generalno,žena vapi za samoreklamom.To je jače od bilo čegaSada je shvatila da mora u svoju samo reklamu da uključi i Novaka,inače ni jedan medij neće pisati o njoj.Odvratna,ružna žena sa lepim osmehom,koja satanizuje svog muža.To je Jelena.

Lady Di

21:34 21.08.2022

Jelena je mlađa od mene ali apsolutno sve pohvale,njena inteligencija i zdravo razmišljanje je čine samo svojom,povremeno pogledam objave o njoj i oduševljava me,njena spontanost i lepota,mnoge stvari usvojim i učim od nje,iako sam bez predrasuda ponekad mi njene izjave daju sigurnost u mojim odlukama,obožavam je što se bez šminke pojavila na Vimbldonu,ona je ona ,srećna i lepa i pametna,učite od nje ...budite svoji i pametni