Celebrity News

Koliko je samo srećna! Nina Janković sa suprugom obradovala porodicu NAJLEPŠIM VESTIMA (FOTO)

Dom Nine Janković oduvek se nalazio u rodnom Šapcu

Koliko je samo srećna! Nina Janković sa suprugom obradovala porodicu NAJLEPŠIM VESTIMA (FOTO)

Dom Nine Janković bio je tema prošle godine kada se glumica sa suprugom Matejom Dičićem i njihovom decom Vukašinom i Ivankom preselila u novi, veći stan u strogom centru Beograda ali mi saznajemo da se planiranje životnog prostora poznate dramske umetnice tu nije zaustavilo. Ona je uporedo radila na stvaranju još jednog porodičnog gnezda koje je od skoro gotovo i takođe spremno za uživanje.

 

 

Naime, poznato vam je da je dom Nine Janković od njenih malih nogu bio u rodnom Šapcu, a tek u akademskim danima glumica se preselila u prestonicu. Njeni roditelji dan-danas žive u ovom gradu a glumica, njen suprug i deca neretko odlaze da ih posete. Međutim, odnedavno su te posete sigurno i češće jer je na spratu porodične kuće u Šapcu glumica renovirala i napravila sopstveni kutak.

 

 

Izvori bliski glumici kažu da je mnogo uložila da njen stan u potkrovlju ove kuće izgleda moderno ali istovremeno da odiše porodičnom atmosferom, pa je još jedan dom Nine Janković spreman za korišćenje i u oim letnjim danima je čak i primarna rezidencija Dičićevih koji nastoje da pobegnu od beogradskih vrućina.

Pročitajte: Ćerka Nine Janković već je zvezda Instagrama ! Preslatka Ivanka ukrala svu pažnju, prava je modna ikona (FOTO)

 

 

Takođe, poznato je da je Ninina ćerka Ivanka koja je stigla u porodicu prošle godine svoje prve korake napravila u pravo u domu u Šapcu gde su svi očarani njenom ljupkošću, a posebno stariji brat koji se posvećeno brine o devojčici.

Komentari (0)

Loading